21-27 Şubat Haftasında Gökyüzü Enerjisi Burçlar İçin Neler Söylüyor?

Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmesini dilerim.

23 Şubat Çarşamba günü, Mars ve Neptün arasında olumlu bir açı oluşacak. Hayal ettiğimiz şeyleri hayata geçirmek için eyleme geçme motivasyonumuz artarken, sezgilerimiz de oldukça kuvvetlenecektir. Aynı zamanda ilaç sektörünü ilgilendiren konularda da olumlu gelişmelerde yaşanabilir.

24 Şubat Perşembe günü, aşkın gezegeni Venüs ile Neptün arasında uyumlu bir açı oluşacak. Bu açı ile aşk hayatımızda oldukça olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kadınlardan destek alabilir, yeni bir partner ile ilişkiye başlayabiliriz. Yaratıcılığımız artabilir, sanatsal faaliyetlerde bulunabiliriz.

25 Şubat Cuma günü, Merkür ile Uranüs arasında olumsuz bir etkileşim meydana gelecek. Sinirsel gerginliklere, sözlü tartışmalara ve aniden gelişebilecek olan olumsuz durumlara karşı dikkatli olmak faydalı olacaktır. Aynı zamanda uçak kazaları, internet arızaları ve trafikte aksaklıklar gibi durumlar da yaşanabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Kariyerinizde hayalinizi kurduğunuz şeyleri yapmak için eyleme geçebilir veya  başka insanlardan destek alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal konularda yaşanacak ani gelişmelere dikkat etmeniz faydanıza olurken haricen sosyal çevreniz ile olan ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınız ile yaşanacak olası sözlü tartışmalardan uzak durmanız da sizler için faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim hayatınız ve hukuksal konularınız açısından oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda bekar olanlar sosyal çevrelerinden bir partner ile ilişkiye başlayabilir. Arkadaş çevrenizin desteğini alacağınız bir hafta olacaktır. Hafta sonuna doğru, kariyer hayatınız ile ilgili konularda negatif etkiler altında olacaksınız. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya özne göstermeniz faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında ortak kazanımlar, miras, nafaka ve borçlar konusunda olumlu gelişmeler yaşanabilir, kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar söz konusu olabilir ve beklediğiniz bir miras haberini alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, seyahat programlarınızda aksaklıklar yaşanabilir, yurt dışı bağlantılı işler ve hukuksal konularda sizleri zorlayacak birtakım durumlar söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta ikili ilişkiler açısından oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içinde olacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, partnerinizi ilgilendiren konularda şanslı ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı bir işe imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal konularınızda ani kararlar almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Ortak gelirleriniz ile ilgili ufak tefek pürüzler canınızı sıkabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz açısından oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Yeni bir işe başlayabilirsiniz veya kariyerden elde ettiğiniz gelirde artış olabilir. İş arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Gerginliklerden uzak durmalı ve ilişkiniz ile ilgili ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.
 
Başak ve Yükselen Başak: Aşk hayatınız açısından oldukça renkli bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Bekar olan Başak burçları bir ilişkiye başlayabilir, ilişkileri devam eden Başak burçları ise oldukça romantik zamanlar geçirebilir ve ilişkilerini resmiyete dökme kararı alabilirler. Hafta sona doğru, iş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde yaşanacak olan negatif durumlara karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında evinizi, ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz bir dönem içine gireceksiniz. Evinizi dekore ettirebilir, aile içi ilişkilerinizi düzeltebilir, taşınma kararı alabilir veya gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, aşk hayatınızı ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında kardeşleriniz, yakın çevreniz ve eğitim hayatınız açısından güzel etkiler altında olacaksınız. Bu dönem, hayatınıza yakın çevrenizden bir partneri alabilirsiniz. Kardeşlerinizin desteğini yakından hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, aileniz ile olası tartışmalardan uzak durmalısınız. Ani bir taşınma kararı da alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Hafta başında finansal açıdan oldukça güzel etkiler altında olacaksınız. Özellikle finansal konularınızda ailenizin desteğini alabilirsiniz. Paranızı ev veya taşınmaz bir mülk almak için değerlendirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, seyahat programlarınızda ve trafikte yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olmanız gerekir. Aynı zamanda iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara açık olduğunuz bir süreç içerisinde olduğunuzu da bilmeniz faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta ikili ilişkiler, ticaret hayatı, eğitim, sözleşmeler ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz açısından oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, fiziksel görüntünüzü değiştirmek isteyebilir, seyahat programları yapabilir ve kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz kuvvetlendirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal açıdan riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız da faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınız açısından olumlu etkiler altında olacaksınız. Aldığınız kararları uygulamaya geçirebilirsiniz. Bilinçaltınıza attığınız konularınızda iyileşmeler söz konusu olurken, haberci rüyalar da görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, insanlarla iletişim içinde olurken dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Sinirsel gerginliklere karşı dikkat etmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Haftaya oldukça şanslı başlayan burçlar arasındasınız. Özellikle sosyal çevreniz ile olan ilişikleriniz oldukça kuvvetleniyor. Hayatınıza sosyal çevrenizden bir partneri dahil edebilir, arkadaş çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Arkanızdan çevrilen bir konu önünüze çıkabilir.