25-31 Ekim haftası gökyüzü burçlar için neler söylüyor?

Bu hafta Ay İkizler burcuyla oldukça meraklı ve hızlı bir başlangıç yapmaya meyilli bir gökyüzü var. İletişimde yoğun bir hafta bizleri bekliyor olacak. İlişkilerimizle ilgili zihnimiz meşgul olurken bir yandan da adalet arayarak, ince eleyip sık dokuyacağız.

26 Ekim günü Venüs Neptün arasındaki gergin açı bağlantısıyla ilişkilerimizde yaşamış olduğumuz hayal kırıklıkları, kabul etmek istemediğimiz ve belki de kendi kendimizi kandırdığımız durumlar karşısında gerçekleri bize göstererek, daha net görmemize olanak sağlayabilir.

Diğer yandan yeni bir ilişkiye ya da finansal bir alana yatırım yapmak için aldanma, kandırılma gibi enerjilere de açık olabiliriz. Bu açıya verilecek en doğru tepki, sanatsal işler ile uğraşmak ve ihtiyacı olan kadınlara yardım etmek olacaktır. 

27 Ekim günü günü Ay Neptün olumlu açısı sezgilerimizi güçlendirirken, ruhsal ve manevi konularla daha çok ilgilenmemizi sağlayabilir. Yoga, meditasyon, şifa çalışmaları gibi, spritüel çalışmalar yapmak için en ideal zamanlar diyebiliriz. Ayrıca yardıma muhtaç kişilere destek olmak için de güzel zamanlar diyebiliriz.

28 Ekim günü iki iyicil gezegenimiz Venüs Jüpiter olumlu açısı ile birlikte din, inanç, felsefi konularda, yüksek eğitim, yurt dışı ya da hukuksal konularında şans ve fırsatlar yakalayabiliriz.

29 Ekim günü Ay Satürn karşıtlığı ile toplumsal olarak egosal anlamda zorlanabiliriz. Güneş'in ve Uranüs'ün T-karesinde kalan Ay, ani duygusal tepkiler vererek şok edici gelişmeler yaşamamıza sebep olabilir.

30 Ekim gününe geldiğimizde ise Ay Venüs üçgeniyle ilişkiler ve finans alanında iyimserlik getirirken, Jüpiter'in Ay'a karşıdan yaptığı karşıtlık açısı yemek yemeye ayrıca zevk ve lüks gibi şeylere düşkün olabileceğimizi gösteriyor.

30 Ekim Cuma günü savaşın ve mücadelenin gezegeni olan Mars kendi yönettiği burca girecek ve 13 Aralık 2021'e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreç içerisinde daha hırslı olacak ve hedeflerimize ulaşmak için mücadele göstermekten çekinmeyeceğiz. 

Koç ve Yükselen Koçlar:

Bu hafta Mars'ın Akrep burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, miras, kredi, vergi ve borçlar konusunda daha mücadeleci bir tavır sergileyebilirsiniz. Bu süreç içerisinde ameliyat ve operasyon gerektiren süreçlerin içerisinde olabilirsiniz. 

Boğa ve Yükselen Boğalar:

Bu hafta Mars'ın Akrep burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerinizde, ben - sen çatışması ve kıskançlık gibi durumlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. 

 İkizler ve Yükselen İkizler:

Bu hafta Mars'ın Akrep burcuna girmesi ile birlikte çalışma koşullarınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutin hayatınız, sağlık konularınız ön plana çıkacaktır. Bu süreçte iş temponuz artarken sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Aynı zamanda taşınma kararı alabilir veya çevre değişikliği yapabilirsiniz 

Yengeç ve Yükselen Yengeçler:

Akrep burcu seyahatine başlayan Mars, aşk hayatınızı oldukça hareketlendirecektir. Bu süreç içerisinde özel yaşantınızda daha sahiplenici ve kıskanç olabilirsiniz. Yeni bir hobiye ve spora başlamak için de gökyüzü sizi destekliyor olacak. 

Aslan ve Yükselen Aslanlar:

Akrep burcu seyahatine başlayan Mars, aileniz ve ev yaşantınız ile ilgili konulara hareketlilik getirecektir. Bu dönem taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda ebeveynlerinizin sağlık sorunları gündeme gelebilir. İş ve aile yaşantınız arasındaki dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başaklar: 

Akrep burcu seyahatine başlayan Mars, sizlere seyahat programı yaptırabilir. Bu dönem kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Bu süreç içerisinde trafikte dikkatli olmanız faydalı olacaktır. 

Terazi ve Yükselen Teraziler: 

Akrep burcu seyahatine başlayan Mars, finansal kaynaklarınız konusunda daha mücadeleci bir tavır sergilemenize neden olacaktır. Bu dönem harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. 

Akrep ve Yükselen Akrepler:

Bu hafta sizin burcunuza geçecek olan Mars, sizlere hareketlilik getirecektir. Bu dönem fiziksel görüntünüzde değişiklik yapabilir ve spora başlayabilirsiniz. Enerjiniz artarken, ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. 

Yay ve Yükselen Yaylar: 

Akrep burcu seyahatine başlayan Mars, bilinçaltınıza attığınız konuları gün yüzüne çıkartacaktır. Bu süreç içerisinde sağlık kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olacaktır. Ayrıca eşinizin işini ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. 

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: 

Akrep burcu seyahatine başlayan Mars, sosyal çevrenize hareketlilik getirecektir. Bu dönem sosyal aktiviteler içinde bulunabilir, yeni arkadaş grupları içine dahil olabilirsiniz. Ayrıca arkadaş çevreniz ile ilgili yaşanacak negatif durumlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. 

Kova ve Yükselen Kovalar:

Akrep burcu seyahatine başlayan Mars, kariyer hayatınıza hareketlilik getirecektir. Bu dönem yeni kariyer planlaması yapabilir, kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Otorite figürleri ile gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. 

Balık ve Yükselen Balıklar: 

Akrep burcu seyahatine başlayan Mars, yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, seyahat ve hukuksal konularınızı ön plana çıkartacaktır. Bu dönem yurtdışı seyahatleri yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda eşinizin akrabaları ile ilgili gerginliklere karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.