27 Haziran - 3 Temmuz Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Yeni Ay’lar her zaman tohumların atılma ve yeni konuların başlama zamanıdır. Bu Yeni Ay ile ortaya çıkan konular ise Yengeç burcunun temsil ettiği alanlarda olacaktır. Ailevi konular, güvende olma ihtiyacı, duygular, beslenme, evimiz, vatanımız, emlak piyasası, vatan toprakları, doğumlar gibi konularda yeni başlangıçlar ve yeni konular gündem içerisinde olacaktır. Yeni Ay haritasında Jüpiter’in sert açısı ise bize bu konuları ortaya çıkartma ve büyütme enerjisini de çalıştıracaktır. Aynı zamanda an haritasında Mars ve Plüton arasında oluşan sert bağlantı, bu konularda eyleme geçerken önümüze çıkabilecek engellerin olabileceğini de gösteriyor. Özellikle hassasiyetimiz artacağı için duygusal kararlar verme eğiliminde olabiliriz. Düşünce ve fikirlerimizi anlatan gezegen olan Merkür’ün haritada kapalı bir evde kalıyor olması da karar vermekte ve konuları rasyonel olarak ele almakta zorlanacağımızı gösteriyor. Güneş ve Ay’ın da 12. Evde kalıyor olması, her türlü konuda biraz daha kendi içimize yönelerek karar vermemiz gerektiğini gösteriyor. Bu Yeni Ay enerjisi özellikle aile kurma yolunda yeni adımlar atmak için oldukça uygun enerjileri de içerisinde barındırıyor olacaktır. Toplumsal bazda ise, emlak fiyatları ile ilgili konularda alınacak yeni kararlar olduğuna işaret ediyor. Bunun yanı sıra, beslenme ve gıda fiyatlarına veya yeme içme sektörünü de içinde barındıran konularda da yeni atılımlar olabilir. Aile ve kadınlarla ilgili konularda ön planda olacaktır. Ayrıca vatan topraklarının korunması adına askeri hareketlilikler de yaşanabilir. Özellikle önümüzdeki iki hafta boyunca hem toplumsal hem de bireysel bazda güvende olma ihtiyacımızın oldukça artacağı bir süreç içerisinde olacağız. İlaveten beslenme ve sindirim sistemi ile ilgili olabilecek rahatsızlıklara karşı da dikkat etmemiz faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, aile ve ev yaşantınız ön planda olacaktır. Özellikle aileniz ile daha fazla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, taşınma kararı alabilir ve evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda ailenize yeni üyeler katılabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz sizin için önem kazanacaktır. Onların desteğini alabilir veya yakın çevrenizdeki insanların sorunlarını çözmek ile uğraşabilirsiniz. Bunun yanı sıra seyahat programları yapabilir ve yeni projelere başlama kararı alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, finansal konularınız ön planda olacaktır. Kendinizi finansal açıdan güvende hissetme ihtiyacınız artacaktır. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için eyleme geçebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımından gelir elde edebilirsiniz. Eviniz ve aileniz için para harcayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kendiniz ile ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar özellikle kariyer planlamanız, aileniz ve ikili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olacaktır. Bu dönem yeni bir ilişkiye veya işe başlayabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kendinizi biraz daha geri plana çekebilirsiniz, izole olma ihtiyacı hissedebilir veya sevdiğiniz insanlarla birlikte yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle sağlığınızı ve işinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Sezgileriniz de oldukça kuvvetlenirken, haberci rüyalar görebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlayabilir veya yeni bir projeye imza atabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine dahil olabilirsiniz. Annenizden maddi olarak destek alabilirsiniz. Kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde de artışlar yaşanabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kariyer hedefleriniz ön planda olacaktır. Kariyer planlamanızı gözden geçirebilir ve iş değişikliği yapabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Kariyeriniz ve aile yaşantınız arasındaki dengeleri oturtmakta biraz zorlanabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işleriniz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yurt dışı seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ortak kazanımlar ve finansal konularınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde artışlar yaşanabilir ve beklediğiniz bir miras haberini alabilirsiniz. Gayrimenkul alımı veya borçlarınızı yapılandırmak adına kredi başvuruları yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek Yeni Ay ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Bekar olan Oğlak burçları evlenme kararı alabilir. Partneri olanlar ise eşini ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşayabilirler. Ayrıca ortak bir işe başlama kararı da alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, işiniz ve sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili özellikle mide ve sindirim sisteminize dikkat etmeniz faydalı olacaktır. İş değişikliği yapabilir veya işiniz ile ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Aynı zamanda evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, bekar olan Balık burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir veya evlenme kararı alabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen Balık burçlarını da gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır. Aynı zamanda yeni bir hobiye başlama kararı alabilirsiniz. Bu dönem yaratıcılığınız da oldukça artacaktır.