30 Eylül tarihine dikkat! Transit başlayacak: Astrolog Aycan Balan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burç yorumları

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.
Haftaya 26 Eylül Pazartesi günü Terazi burcunun 2 derecesinde meydana gelecek olan Yeni Ay ile başlayacağız. Venüsyen etkilere sahip olan bu Yeni Ay ilişkiler konusunu gündemimize getirecektir. Anın haritasında Yeni Ay’ın dördüncü eve yerleşmesi ve Yengeç burcunun yükseliyor olması, evlilikler ve boşanma gibi konuları gündemimize getirecektir. Yeni Ay’ın yöneticisi olan Venüs’ün Başak burcunda olması, retro hareketi yapan Merkür ile kavuşum açısı ve üçüncü eve yerleşiyor olması nedeniyle ilişkilerin evliliğe dönüşmesi şeklinde ve anlaşmalı boşanmalar gibi etkileri de çalıştıracaktır. Bunun yanı sıra, gayrimenkul alım satımları, yeni iş ve projelere başlamak, ticaret hayatına atılmak gibi konular da çalışacaktır. Mars’ın Satürn ile yapmış olduğu olumlu açı, bu Yeni Ay’da atacağımız adımları sağlam ve kalıcı hale getirecektir. İlişkiler evine yerleşmiş olan Plüton ise, yolunda gitmeyen her türlü ilişki ve ortaklıkları dönüştürecektir.

Bireysel anlamda yeni ilişkiye başlamak, mevcut olan ilişkiyi evliliğe taşımak, gayrimenkul alım satımları yapmak, ticaret hayatına atılmak, ebeveynlerimizi ilgilendiren durumlar ile uğraşmak, estetik operasyonları yaptırmak, ortaklı iş ve projelere başlamak ve hukuksal konularda adımlar atmak için oldukça uygun etkileri barındıran bir Yeni Ay yaşayacağız. Toplumsal bazda ise, hak, hukuk ve adalet konularının gündeme gelmesi, herkes için eşit haklar ilkesinin çalışması, kadınları ilgilendiren durumların ortaya çıkması ve finansal konularda yaşanacak olan yeni gelişmeler söz konusu olacaktır.

30 Eylül Cuma günü aşkın, uyumun, güzelliğin ve paranın gezegeni olan Venüs, 24 Ekim’e kadar kalacağı Terazi burcundaki transitine başlayacak. Venüs Terazi burcundayken kendi yönettiği burçta olacak. Böylece ilişkilerde uyum ve denge ihtiyacının oldukça ön plana çıkacağı bir döneme gireceğiz. Bu süreçten özellikle Terazi, İkizler ve Kova burçları oldukça olumlu etkiler alıyor olacaklar. İkili ilişkilerimizde alma verme dengesini kurmak ve dengeli bir ilişki kurma ihtiyacımız artacaktır. Güzel ve estetik olan her şey daha çok ilgimizi çekecektir. Aynı zamanda Venüs’ün Terazi burcundaki seyri estetik operasyonlar için de oldukça olumlu etkileri beraberinde getiriyor olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz ön plana çıkacaktır. Bu dönem bekar olan Koç burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlilik kararı alabilirler. Partnerleri olan Koç burçları ise, ilişkileri açısından oldukça olumlu bir süreç içerisine girebilirler. Aynı zamanda yeni ortaklı işlere ve projelere başlama kararı alabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilir ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, iş hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir, zam ya da terfi alabilir, iş değişikliği yapabilirsiniz. Gündelik rutinlerinizi yeniden düzenlemek için Yeni Ay enerjisinden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra kardeşler ve yakın çevrenizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilir, yeni projelere imza atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay’dan en olumlu etkilenecek burçlar arasında olacaksınız. Bu Yeni Ay ile birlikte, bekar olan İkizler burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler. İlişkisi devam eden İkizler burçları ise, evlenme veya çocuk yapma kararı alabilirler. Aynı zamanda yeni bir hobiye veya spora başlamak adına olumlu etkiler altındayken, finansal konularda da yeni gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ev aile ve yuva temalarınız ön plana çıkacaktır. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilir, ebeveynlerinizin durumları ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aileniz ile olan ilişkileriniz oldukça kuvvetlenebilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Bunun yanı sıra fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilir ve hayat planınız ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, çevre değişimi ve taşınmalar gündeminizde olabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artabilir. Yeni eğitim ve projelere başlayabilir, seyahat programları yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra rüyalarınız ve bilinçaltınız oldukça hareketlenebilir. Sezgilerinize kulak vermeniz gereken bir dönem içinde olacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, finansal konularınızda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Yeni iş ve projelere başlayarak kendinize finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Ayrıca yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir ve sosyal çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere de başlama kararı alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, hayatınızda istediğiniz değişimleri yapmanız için yeni fırsatlar beraberinde geliyor olacaktır. Bir ilişki ve ortaklı işlere başlayabilir, kariyer planlamanızda yön değişimleri yapabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapmak istediğiniz değişimler için de Yeni Ay enerjisinden faydalanabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili bir şifalanma enerjisi yaşayabilirsiniz. Partnerinizin iş ve sağlık durumunu ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra hukuksal konularınız ve yurt dışı bağlantılı işleriniz ile ilgili konularda da gelişmeler yaşayabilir, yeni eğitimlere ve akademik çalışmalara başlayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, oldukça sosyalleşeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, sosyal çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizden tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ortak gelirleriniz ile ilgili konularda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kariyer hayatınız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyer planlamanızda yön değişimleri yapabilir, yeni bir işe veya projeye başlayabilir, kendi işinizi kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak bir işe veya projeye başlama kararı alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay’dan en olumlu etkilenecek burçlar arasında olacaksınız. Bu Yeni Ay ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işler yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat programları yapabilir ve hukuksal konularda başarıyı elde edebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızı ilgilendiren konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zam ya da terfi alabilir, iş değişikliği yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ortak kazanımlar, vergiler, borçlar, miras ve kredi konularında yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen Balık burçları da bu Yeni Ay’dan oldukça olumlu etkiler alıyor olacaklardır.