31 Ocak-6 Şubat haftasında gökyüzü enerjisi burçlar için neler söylüyor?

31 Ocak-6 Şubat Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese mutlu, sağlıklı ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Haftaya Kova burcunun 12 derecesinde gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlayacağız. Satürnyen etkili bu Yeni Ay enerjisi ile hayatlarımızda sürpriz gelişmeler, beklenmedik olaylar, bireysel olarak özgürleşme, sorumluluklar ve hayatın yüklerinden özgürleşme isteğimiz artacaktır. İsyankâr tavırlar sergilemeye açık olacağımız bu günlerde, üzerimizde baskı hissettiren her konudan arınmak isteyeceğiz. Fakat Yeni Ay enerjisi, bizlere sorumluluklardan kaçmak yerine yaşadığımız olaylara farklı bir bakış açısı sergileyerek, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmemizi istiyor.

Yeni Ay’ın toplumsal bazda olan etkilerine gelecek olursak, uzay ve teknolojiyi ilgilendiren konularda yeni gelişmelerin olması, yeni icatlar ve buluşların tanıtılması, devlet liderlerinin alacağı önemli kararlar, insan ve hayvan haklarını ilgilendiren konularda yeni gelişmelerin olması, ayaklanma ve protestoların gündeme gelmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

4 Şubat Cuma günü, Oğlak burcunda geri giden Merkür düz harekete geçecek. İletişimimiz hız kazanırken, aldığımız kararları uygulamaya geçirmek için de gökyüzü bizleri destekliyor olacak.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve kariyerinizden kazandığınız paralar konusunda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevre içerisine dahil olabilirsiniz, arkadaş çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere imza atabilir veya sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, kariyer hayatınız ile ilgili konulara hareketlilik getirecektir. Kariyer hayatınız ile ilgili aldığınız kararları uygulamaya geçirmek için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir veya işiniz ile ilgili bir konuda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız, bu enerji ile projenizi hayata geçirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, hukuksal konularınıza, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işlerinize hız kazandıracaktır. Bu konularda aldığınız kararları uygulamaya geçirmek için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, eğitim hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde ve hukuksal konularınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu enerji ile birlikte, kendinize yeni bir sosyal medya hesabı açabilirsiniz, yeni eğitimlere başlayabilir ve seyahat programları yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, ortak kazanımlar, nafaka, kredi ve borçlar konusuna hız getirecektir. Bu konularda aldığınız kararları uygulamaya geçirmek için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ortak kazanımlar, miras, nafaka, kredi ve borçlar konusunda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızın düzenlenmesi için kredi başvurusu yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir miras haberi varsa bu konuda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, ikili ilişkileriniz ile olan iletişiminize hız kazandıracaktır. Ortaklı işleriniz ve partnerinizi ilgilendiren konularda aldığınız kararları uygulamaya geçirmek için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu enerji, ikili ilişkilerinizde yeni sorumluluklar almanızı gerektirecek konuları ortaya çıkartabilir. Sorunlu bir şekilde devam eden bir ilişkiniz varsa ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizi ilgilendiren konulara hız kazandıracaktır. Bu konularda aldığınız kararları uygulamaya geçirmek de için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, günlük rutinleriniz, iş hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gündelik hayatınızda koşturmacanız artarken, işiniz ile ilgili konularda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız ile ilgili olan konulara hız kazandıracaktır. Bu konularda aldığınız kararları uygulamaya geçirmek için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda birtakım gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, ev yaşantınızı ilgilendiren konulara ve aileniz ile olan iletişiminize hız kazandıracaktır. Bu süreçte gayrimenkul alım satımı, taşınma kararı gibi konuları hayata geçirmeniz için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ev yaşantınızı ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda yeni ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreç içerisinde ebeveynlerinizi ilgilendiren konular gündeminizde olabilir, taşınma kararı alabilir veya gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, iletişiminize, seyahat ve eğitim konularınıza hız kazandıracaktır. Yeni iş ve projelere imza atmak için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim hayatınız ve seyahatler konusunda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini alabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, finansal konularınıza hız kazandıracaktır. Bu dönem finansal konularda aldığınız kararları uygulamaya geçirmek için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, finansal konularınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Beklenmedik sürpriz harcamalar gündeminize gelebilir, bu nedenle harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz sizler için faydalı olacaktır. Bu hafta sizin burcunuzda geri hareketini bitiren Merkür, kendinizi daha rahat ifade etmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda ikili ilişkilerinizi, kariyer hayatınızı ve ailenizi ilgilendiren konular da hız kazanacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, enerjiniz daha çok kendinizi ilgilendiren konulara yönelecektir. Bu süreç içerisinde fiziksel görüntünüzde değişimler yapabilir veya hayata geçirmek istediğiniz projeler konusunda harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, sağlığınızı ilgilendiren konulara hız kazandıracaktır. Geçmişe yönelik yaptığınız sorgulamaları bırakıp, daha taze bir enerji ile yolunuza devam edebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, farkındalığınız oldukça artacaktır. Rüyalarınız da oldukça hareketleneceği için haberci rüyalar görebilirsiniz. Aynı zamanda bilinçaltınıza attığınız konularda yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle şifa çalışmaları yapmanız sizin için iyi olacaktır. Hafta sonuna doğru geri hareketini bitiren Merkür, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan iletişiminize de hız kazandıracaktır. Bu dönem, sosyal çevrenizin desteğini daha yakından alabilir ve arkadaş çevrenizden birisi ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.