4 -10 Ekim Haftası Burçlar ve Yükselen Burçlar Analizi

Herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim. Bu hafta gökyüzü yine oldukça haraketli. 4 Ekim haftasında bir yeniayımız bir de gezegen geçişimiz olacak. 6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcunun 13 derecesinde Venüsyen bir yeniay meydana gelecek.

Bu yeniay ile birlikte ilişkiler finansal konular ön plana çıkarken yeniayın yöneticisi olan Venüs’ün, Mars ile karşılıklı ağırlamada olması ilişkiler açısından yeni bir dönemin başlayacağını söylüyor. Yeniayın karma asteroidi ile kavuşumda olması da ikili ilişkilerdeki karmik durumları ortaya çıkartacaktır. Kadersel beraberliklerin başlayacağı bir dönem olacak.

8 Ekim Cuma günü ise aşkın ve paranın gezegeni olan Venüs 6 Kasım’a kadar kalacağı Yay burcuna geçiş yaparak ilişkilere yeni ve farklı bakış açıları getirecektir. İlişkiler ve finansal konularda daha cesur ve hevesli davranmaya başlayacağız.

Koç ve Yükselen Koçlar: Bu haftaya Terazi burcu yeniayıyla birlikte ikili ilişkileriniz damgasını vuracak. İlişkiler açısından yeni bir dönemin kapıları açılacak. Devam eden ve sorunlu giden bir ilişkiniz var ise tamam mı devam mı sorusunu kendinize soracaksınız. Bekar olan Koç burçları ise bu yeniay ile birlikte yeni ilişkilere yelken açabilirler. Venüs’ün de Yay burcuna girmesi ile birlikte özellikle sosyal medya veya eğitimden bir partneri hayatınıza çekebilirsiniz. Bu hafta seyahat programları yapabilirsiniz bu yeniayla birlikte kariyeriniz açısından oldukça şanslı olduğunuz bir 15 gün geçireceksiniz ve emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte çalışma hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Çalışma koşullarınızda değişiklikler söz konusu olabilir. İş değişikliği yapmak, terfi almak veya çalışma ortamınızın değişmesi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Venüs’ün yay burcuna geçişi ise sizlere ortak kazanımlar, miras ve kredi konularında şans getirecektir.

Bu hafta kariyer açısından güçleneceğiniz, yeni sorumluluk ve yeni başlangıçlar yapacağınız bir hafta olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Terazi yeniayıyla birlikte oldukça keyifli bir 15 gün sizi bekliyor olacak. Hayattan oldukça keyif alacağınız bir süreç içerisine gireceksiniz. Bekar olan ikizler burçlarının hayatlarına yeni bir partner girebilir. İlişkileri devam eden ikizler burçları ise partneri ile olan ilişkilerinde yeni bir dönemin içine girecekler. Ayrıca bu hafta yeni bir hobiye ya da spora başlamak içinde gökyüzü sizi oldukça destekliyor olacak. Ayın 8’inden sonra Venüs’ün Yay burcuna girmesi ile birlikle ikili ilişkiler açısından oldukça şanslı olacağınız bir 3 hafta sizi bekliyor olacak. Bu süreç içerisinde sürpriz evlilik teklifleri ve yeni birlikteliklere yelken açabilirsiniz. Partneri olan ikizler burçları ise partnerleri açısından oldukça şanslı olduğu bir dönemde olacak. Aynı zamanda bir ortakla beraber yeni bir projeye imza atabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Bu hafta Terazi yeniayıyla birlikle ev ve aile yaşantınız ana gündem maddeniz olacaktır. Bu yeniay ile sizlere taşınma, ev alım satımı yapma, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşma, ailenizle yakından ilgilenme, bekar olanlar için evlenme kararı almak gibi konuları gündeme getirecektir. Ayın 8’inden sonra Venüs’ün Yay burcuna girmesi iş hayatınıza hareketlilik getirecektir. Yeni bir işe başlayabilir veya iş ortamınızı değiştirebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz güçlenirken bekar olan Yengeç burçlarının hayatlarına iş çevrisinden bir partner girebilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Bu hafta Terazi yeniayı size yeni eğitim ve seyahat fırsatları getirecek. Uzun zamandır almayı düşündüğünüz eğitimleri almak için gökyüzünün desteği sizinle olacak. Yeni seyahat programları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Bu hafta kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz ve iletişiminiz kuvvetlenecek. Ayın 8’inden sonra Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ve sizin burcunuzla olumlu açı yapması ilişkiler açısından sizi oldukça rahatlatacaktır. Bekar olan Aslan burçları bu hafta hayatınızın aşkı kapınızı çalabilir.

Aynı zamanda hamile kalmak isteyen Aslan burçları için önümüzdeki 3 hafta gökyüzü sizi oldukça destekleyecek.

Başak ve Yükselen Başaklar: Terazi yeniayı finansal konularınızı ön plana çıkaracak. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilir veya yeni iş ve sözleşmelere imza atabilirsiniz. Ancak Merkür’ün Retro hareketi olması sebebi ile yeni iş ve projelere başlarken planlamanızı iyi yapmanız gerekmektedir. Cuma gününden sonra aileniz ile ilgili konularda sürprizli güzel gelişmeler yaşanabilir. Evinizi yeniden dekore etmek veya tadilat yaptırmak için gökyüzü sizleri destekliyor olacak.

Terazi ve Yükselen Teraziler: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte gökyüzünün desteğini daha yakından hissedeceksiniz. Bu hafta kendinizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzü değiştirmek içinde oldukça olumlu enerjiler altındasınız. Cuma gününden sonra kardeşleriniz ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilir, tatil programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda yeni eğitimlere başlamak içinde gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Akrep ve Yükselen Akrepler: Bu hafta Terazi burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte hayatınızda belirsiz olan durumlar ile ilgili bir netlik kazanacaksınız. Bilinçaltınıza attığını konular ile yüzleşebilir ve yeni başlangıçlar yapmaya karar verebilirsiniz. Ayın 8’inden sonra finansal konularda sürpriz gelişmelere yaşanabilir. Parasal açıdan biraz daha rahat ettiğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Yay ve Yükselen Yaylar: Bu hafta yeniay enerjisi ile birlikte, daha aktif ve sosyal olacaksınız. Arkadaş gruplarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşanabilir yeni dostluklar edinebilir veya arkadaş çevrenizden biri ile birlikte yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Cuma gününden sonra Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte çok daha şanslı olduğunuz bir döneme gireceksiniz. Hem ikili ilişkiler hem de fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişiklikler için gökyüzünün desteği sizinle olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Bu hafta yeniayla birlikte kariyer hayatınız açısından oldukça olumlu gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yeni iş ve projelere başlayabilir, terfi ya da zam alabilirsiniz. Kariyerinizde bir kadının desteği sizinle olacak. Cuma gününden sonra ilişkiler açısından kendinizi daha geri planda tutmak isteyebilirsiniz. Bu süreci ilişkiler ve finansal konular üzerine yoğunlaşıp buradaki sorun ve problemleri değerlendirip çözüme ulaştırmak için kullanabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Terazi yeni ayıyla birlikte, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat programları ve hukuki işleriniz konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. Yeni eğitimlere başlayabilir, yurtdışı seyahat programları yapabilir, kendinize yeni bir sosyal medya hesabı açabilir veya hukuki bir durumunuz var ise bu konuda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Cuma gününden sonra sosyal çevreniz ile daha keyifli vakitler geçirebilir veya arkadaş çevrenizden bir partneri hayatınıza sokabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar: Bu hafta finansal konular, borçlar ve ortak kazanımlar ile ilgili konularınız ön plana çıkacaktır. Finansal konularda özellikle borç ve krediler konusunda yeni eylem planları yapabilirsiniz. Bu hafta borçlarınızı yapılandırmak için oldukça uygun enerjiler altındasınız, bu konuda başkalarının desteğini de alabilirsiniz. Cuma gününden sonra Venüs’ün Yay burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz açısından oldukça şanslı olacağınız bir döneme gireceksiniz. Yeni ilişkilere ve yeni ortaklı işlere başlayabilirsiniz.