4 – 10 Nisan haftası burçları neler bekliyor?

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta gökyüzü astrolojik açıdan oldukça hareketli olacağı için sert etkilerin yaşanacağı bir hafta geçiriyor olacağız. Özellikle 5 Nisan Salı günü savaşın gezegeni olan Mars ile Satürn arasında kavuşum gerçekleşecek ve bu kombinasyon Ay Düğümlerine gergin bir açı yapıyor olacak. Bu görünüm, oldukça kadersel etkilerin altında olduğumuzu gösteriyor. Global bazda etkileri, depremler, isyanlar, askeri hareketliliklerin artması, sınır harekatları, uzay ve teknolojiyi ilgilendiren konularda olabilecek bazı gelişmeler, devlet liderlerinin alacağı önemli kararlar, bir devlet liderinin istifası, maaş zamları, doğal afet olaylarında artışlar, yanardağ patlamaları, madenler ile ilgili olabilecek gelişmeler, uçak kazaları, internet kesintileri, siber saldırılar, internet ağlarındaki çöküşler, para piyasalarında dalgalanmalar, zam ve vergilere devlet müdahalesinin olması, bir partinin dağılması veya birleşme kararı alması, hak hukuk konularında alınacak yeni kararların gündeme gelmesi, mülteciler, göçler ve ülkeler arasındaki sınırlar ve vize başvuruları ile ilgili konular gündem içerisinde olabilir. Aynı gün aşkın, uyumun, güzelliğin ve paranın gezeni olan Venüs, 2 Mayıs’a kadar kalacağı Balık burcuna geçiş yapacak. Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte ikili ilişkilerimizde daha çok romantizm ve fedakarlıklar ön plana çıkacaktır. İlişkiler için kendimizi feda etmekten ve emek sarf etmekten kaçınmayacağımız bir dönem içinde olurken, kurban psikolojisine ve fazla idealizme düşmemeye özen göstermemiz de faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde fazlaca fedakarlık enerjisini çalıştırabilirsiniz. Bir kadının manevi desteğini alabilirsiniz. Maneviyatınızın arttığı bu dönemde, ikili ilişkilerde biraz kendi kabuğunuza çekilme enerjisi hakim olabilir. Aynı zamanda bu hafta, finansal konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde yaşanması olası negatif durumlara karşı da dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, sosyal çevrenizdeki hareketlilik artacaktır. Arkadaş çevreniz ile daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz, yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz veya sosyal çevrenizden bir partner ile tanışabilirsiniz. Aynı zamanda kariyer hayatınızda kontrolünüz dışında yaşanabilecek önemli gelişmeler de söz konusu olabilir. Örneğin, iş değiştirme, kariyerde yön değişikliği yapma veya taşınma, tayin vb gibi durumlar yaşanabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilir, beklediğiniz bir iş veya proje haberi gelebilir, yaptığınız iş ile adınızı duyurabilirsiniz. Kariyerden kazanılan gelirlerde artışlar yaşanabilir. Aynı zamanda hukuksal konularınızda, çevre değişimi ve yurt dışı bağlantılı işleriniz ile ilgili konularda kontrolünüz dışında olaylar yaşanabilir, taşınma kararı alabilir, hukuksal bir süreci başlatabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim hayatınız ve hukuksal konularınızda sürpriz, sizi memnun eden gelişmeler yaşayabilir, seyahat veya eğitim hayatınızdan tanıdığınız bir partner ile ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta, finansal konularda risk almamaya özen göstermeniz gereken bir süreç içinde olacaksınız. Özellikle borç almamaya veya borç vermemeye dikkat etmelisiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, miras, nafaka ve krediler konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerde artışlar yaşanabilir, beklediğiniz bir miras haberini alabilir veya kredi başvurunuz olumlu sonuçlanabilir. Özellikle bu hafta, ikili ilişkilerinizde oldukça dikkat etmeniz gereken bir süreç içinde olacaksınız. Devam eden sorunlu bir ilişkiniz varsa yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda taşınma ve statü değişimi gibi konularınız da gündeminizde olabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içinde olacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ortaklı bir işe imza atabilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta, sağlığınız ve iş hayatınız ile ilgili konularda dikkatli davranmanız gereken bir süreç sizleri bekliyor. Çevre değişimi ve iş değişikliği yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde yaşanması olası gerginliklere karşı da dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, iş arkadaşlarınızın desteğini yakından hissedebilirsiniz, terfi alabilirsiniz, iş başvurularınız olumlu sonuçlanabilir ve bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda kontrolünüz dışında olaylar yaşanabilir. Bu konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda borsa ve kripto paralar ile ilgili konularda temkinli olmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız açısından oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönem yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınız da oldukça artacaktır. Bu hafta taşınma kararı alabilirsiniz, ebeveynlerinizin sağlık konuları da gündeminiz içerisinde olabilir. Kariyeriniz ve ikili ilişkileriniz ile ilgili konularda da kontrolünüz dışında olaylar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, aileniz ile olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir, ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz, evinizi yeniden dekore etmek isteyebilirsiniz. Evinizde daha çok vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta, kardeşlerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilir, onların sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz veya seyahat programlarınızda aksaklıklar yaşanabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz, seyahat programları yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızdan veya yakın çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta, finansal konularda kontrolünüz dışında olaylar yaşayabilirsiniz, ani para çıkışları olabilir. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınızda rahatlamalar yaşayabilir, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz ve kariyerinizden kazandığınız gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta, ikili ilişkileriniz, aile yaşantınız ve kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Statü değişimleri, ikili ilişkilerde kopuşlar ve ailenizi ilgilendiren konular ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönem fiziksel görüntünüzde değişimler yapabilirsiniz ve yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta, sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir ve gizli düşmanlar ile muhatap olabilirsiniz. Partnerinizin sağlığı ve işini ilgilendiren konularda da bazı değişimler söz konusu olabilir.