4-10 Temmuz Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Bu hafta gökyüzü astrolojik açıdan oldukça hareketli olacak. 5 Temmuz Salı günü iletişimin gezegeni olan Merkür, Yengeç burcuna girecek ve 19 Temmuz’a kadar burada kalmaya devam edecek. Yine aynı gün savaşın ve iradenin gezegeni olan Mars, 20 Ağustos’a kadar kalacağı Boğa burcundaki transitine başlayacak. Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, duygusal kararlar alma eğiliminde olacağımız bir dönem içerisine gireceğiz. Bu süreç içerisinde ailevi konular zihnimizi daha fazla meşgul ederken, geçmişe duyulan özlem duygumuz da artacaktır. Duygularımızı daha rahat ifade ederken, geçmiş hatalarımızı da gözden geçirebiliriz. Toplumsal bazda ise, sular ve denizlerden gelebilecek durumlar ortaya çıkabilir. Gayrimenkul fiyatları gündemde olurken, vatan toprakları ve sınırların korunması adına birtakım hareketlilikler de söz konusu olabilir. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, eyleme ve harekete geçmemiz gereken konularda atalet çalıştırabiliriz. Güvende olma ihtiyacımız artacağı için riske girmemizi gerektiren durumlardan kaçınma eğiliminde olabiliriz. Pasif agresif bir enerjiyi çalıştırmadan, değişime direnç göstermemek daha doğru olacaktır. Toplumsal bazda ise, para piyasalarında dalgalanmalar yaşanabilir. Aynı zamanda yer sarsıntıları yaşanabilir, gayrimenkul ve gıda fiyatları, tarım ve hayvancılık ile ilgili konularda alınacak yeni kararların gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi ailevi konular meşgul edecektir. Aile içi iletişiminiz artarken, evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu finansal konularınız üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için eyleme geçebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, kendinizi duygusal olarak daha rahat ifade edebileceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artabilir. Yeni eğitim ve seyahat programları yapabilir, yeni projelere başlama kararı alabilirsiniz. Mars’ın sizin burcunuza girmesi ile birlikte, daha hareketli olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Kendinizi ilgilendiren konularda harekete geçme yolundaki motivasyonunuz artacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi finansal konularınız meşgul edecektir. Bu dönem içinde finansal konularınızın muhasebesini yapabilir ve yeni finansal kaynaklar yaratmak için fikirler üretebilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, enerjiniz biraz içe çekilebilir, kendinizi dış dünyadan izole etme ihtiyacınız artabilir. Bu dönem, kendinizi inzivaya çekerek, yapmak istediğiniz projeleri hayata geçirmek adına eylemsel planlar yapmanız sizler için daha doğru olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür’ün sizin burcuna girmesi ile birlikte, ikili iletişiminiz oldukça hız kazanacaktır. Zihninizi kendiniz ile ilgili konular meşgul edecektir. Hayata geçirmek istediğiniz projeler için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, sosyal hayatınız oldukça aktifleşecektir. Bu dönem, yeni arkadaş gruplarına, sosyal sorumluluk projelerine dahil olabilir ve arkadaş çevrenizden birileri ile yeni projelere başlamak için eyleme geçebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi bilinçaltınıza attığınız konular meşgul edecektir. İletişim kurarken geri planda kalma ihtiyacınız artabilir. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu kariyer hedeflerinize yönlendirebilirsiniz. Yeni iş başvuruları yapabilir, işiniz ile ilgili konularda yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Aynı zamanda otorite figürleri ile tartışmalardan uzak durmanız da sizler için faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi hayalini kurduğunuz konular meşgul edecektir. Bu konuları hayata geçirmek için planlamalar yapabilir ve arkadaş çevrenizin desteğini alabilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı kaynaklı işleriniz de artışlar söz konusu olabilir. Seyahat ve eğitim programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda hukuksal konular için de harekete geçebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi kariyer konularınız meşgul edecektir. İşiniz ile ilgili konularda yeni projelere imza atabilir, yeni iş başvuruları yapabilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu ortak kazanımlar konusuna yönlendirebilirsiniz. Aynı zamanda borçlarınızın düzenlenmesi adına harekete geçebilir, yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Yurt dışı seyahat başvuruları yapabilir ve yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu dönem, bu konular ile ilgili olası tartışmalardan ve riske girecek durumlardan uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, miras, nafaka ve ortak kazanımlar konusunda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Gayrimenkul alımı için kredi başvuruları yapabilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız ve günlük rutinleriniz hız kazanacaktır. Bu dönem, işinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluklar alabilir ve günlük rutinlerinizi değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeden yaptırmanız sizler için faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde iletişiminiz artacaktır. İlişkinizde var olan sorunları masaya yatırarak çözümler üretebilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı bir işe veya projeye imza atabilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız ile ilgili konular da hareketlilikler yaşayabilirsiniz. Bu dönem spora başlamak içinde de gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız ile ilgili konularda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile olan iletişiminiz artarken, onların desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizi ailenize ve evinizi ilgilendiren konulara yönlendirebilirsiniz. Taşınma kararı alabilir ve evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda ebeveynleriniz ile daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Merkür’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, yaratıcılığınız oldukça artacaktır. Yaratıcı fikirler üreterek bunları hayata geçirebilirsiniz. Aynı zamanda aşk hayatınız da oldukça hareketlenecektir. İlişkilerinizde kendinizi duygusal olarak daha rahat ifade edeceğiniz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Mars’ın Boğa burcuna girmesi ile birlikte, seyahat programları yapabilir, yakın çevreniz ve kardeşlerinizin sorunları ile daha yakından ilgilenebilirsiniz.