6-12 Haziran Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Merkür retro döneminde aldığımız kararları bu hafta itibari ile uygulamaya koyabiliriz. Merkür’ün Boğa burcunda olmasından dolayı özellikle finansal konular ve ilişkiler ile ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşanması söz konusu olacaktır. Bu haftanın en önemli astrolojik göstergesi 11 Haziran Cumartesi günü Venüs ile Uranüs’ün kavuşum açısı olacak. Bu kavuşum, özellikle para piyasalarındaki dalgalanmaları arttıracaktır. Finansal konularda ani ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kripto paralar ile ilgili ani iniş çıkışlar yaşanabilir. Aynı zamanda gıda fiyatlarına gelen zamlar ve gayrimenkul fiyatları gündem içerisinde olacaktır. Kadınları ilgilendiren konularda beklenmedik haberler alabiliriz ve küçük çaplı yer sarsıntıları yaşayabiliriz. Bireysel bazda ise, ani başlayan ilişkiler gündem içerisinde olacaktır. Özellikle toprak grubu burçları (Boğa, Başak, Oğlak) yıldırım aşkı ile bir ilişkiye başlayabilirler. Finansal açıdan harcamalarımıza dikkat etmemiz faydalı olacaktır. Ani para giriş ve çıkışları yaşanabilir. Yine aynı gün içerisinde Merkür ve Plüton arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Bu sayede beklediğimiz haberleri alacağımız bir gün olacaktır. Düşüncelerimizi hayata geçirmek konusunda motivasyonumuz artacaktır. Özellikle sorunlarımızı masaya yatırarak, güçlü bir ifade tarzı ile bu konulara çözüm üretebiliriz. Toplumsal bazda ise, devlet liderlerinin alacağı güçlü kararlar gündem içerisinde olacaktır. Özellikle finansal konular ile ilgili düzenlemeler ve sert kararlar alınabilir. Asgari ücrete yapılacak düzenlemeler gündem içerisinde olabilir. Bugünün enerjisini konuşmak istediğimiz konular üzerine yoğunlaşarak geçirebiliriz.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta, finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelirlerinizde beklenmedik artışlar yaşanabilir, fakat harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, kariyerinizi ilgilendiren konularda projelerinizi hayata geçirme yolunda güçlü adımlar atabilirsiniz. Ayrıca işinizi ilgilendiren konularda beklediğiniz haberleri alabilir ve otorite figürlerinden destek görebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta, gündeminiz oldukça hareketli olacaktır. Fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ikili ilişkilerinizde beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve hukuksal konularınız varsa bu alanlarda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda eğitimlere başlama kararı alabilir, seyahat programları yapabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta, sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmalısınız. Özellikle hayatınızdaki bir kadını ilgilendiren konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkiniz ile ilgili hiç beklemediğiniz konular gündeminizde olabilir. Hafta sonuna doğru, finansal konularda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Özellikle miras, nafaka veya alacaklı olduğunuz borçlar konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde oldukça sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle sosyal çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Kadın arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız faydanız olacaktır. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkilerinizde var olan sorunlarınıza kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Aynı zamanda partnerinizi ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşanabilir ve ortaklı bir işe imza atabilirsiniz.
 
Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta, kariyer hayatınızda beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz. Kariyer hayatınıza yeniden yön verebilir, zam ya da terfi alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Aynı zamanda işiniz ile ilgili konularda otoriteden destek alabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta, yurt dışı bağlantılı işler, hukuksal konular, eğitim hayatı ve seyahatler konusunda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle seyahat veya sosyal medya aracılığı ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, aşk hayatınız ile ilgili konularda güçlü karalar alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onları ilgilendiren konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta, ortak kazanımlar, vergi, nafaka ve miras konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir, beklediğiniz bir miras haberini alabilirsiniz. Harcamalarınızda riske girecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, aile hayatınızda var olan sorunlarınıza kalıcı çözümler üretebilir ve ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda gayrimenkul alım satımı gibi konular da gündeminizde olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olan Akrep burçları bir ilişkiye başlayabilir veya evlenme kararı alabilirler. Aynı zamanda ortaklı bir işe imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, uzun zamandır yapmayı planladığınız düşüncelerinizi hayata geçirmek konusunda motivasyonunuz oldukça artacaktır. Özellikle bu konularda kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta, iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilir, finansal getirisi yüksek olan bir işe imza atabilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatınızdan bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta, özellikle aşk hayatınız ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik bir ilişkiye başlayabilir, çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. İlişkilerinizi farklı bir boyuta taşıma kararı alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, kendinizi ilgilendiren konularda güçlü kararlar alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta, ev hayatınız ve ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna para harcayabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilir ve evinizi yeniden dekore etme kararı alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, bilinçaltınıza attığınız sorunları masaya yatırarak bu konulara kalıcı çözümler üretebilirsiniz.
 
Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta, kardeşleriniz, yakın çevreniz ve eğitim hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle sürpriz bir seyahat programı gündeminizde olabilir. Bunun yanı sıra eğitimlere para harcayabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, arkadaş çevreniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Aynı zamanda sosyal çevrenizden biri ile yeni bir iş ve projeye imza atabilirsiniz.