Canavar serbest!

2012 yılında 7 kadına tecavüz etti, 52 yıl hapis cezası aldı, bugün serbest! Fotoğrafı ortaya çıkınca herkes birbirini uyarmaya başladı.

Canavar serbest!

2012 yılında 7 İngiliz kadına tecavüz ettiği için suçlu bulunan ve 52 yıl hapis cezasına çarptırılan Kavos Canavarı olarak bilinen Dimitris Aspiotis, kadınlara tecavüz ettiği tesiste içki içerken fotoğraflandı. Aspiotis, cezasını tamamlamasına daha 43 yıl olmasına rağmen, iyi hal nedeniyle şartlı olarak salınıverildi.

Yunanistan'ın Korfu adasında yaşayan Dimitris Aspiotis, 2011 yılında tüm dünyada manşetlere çıkmıştı. Kavos canavarı olarak isimlendirilen seri tecavüzcünün yaptıkları kan dondurmuştu. Özellikle İngiliz kadınları kendisine kurban seçen cani, İngiliz Hava Yolları'nda hostes olarak görev yapan Kayleigh Morgan'a yaptıklarını soğuk kanlılıkla anlaşmıştı. Sahilde boğazına bıçak dayadığı kadını ormanlık alana sürükledikten sonra 14 saat boyunca 5 kez tecavüz ettiğini itiraf eden canavar, yaptıklarından pişman olduğunu söylemişti.

Fotoğrafı gören dehşete düştü

Korfu adasında yaşayanlar Aspiotis'in ne denli tehlikeli olduğunu biliyordu. Onun hapishaneden çıkamayacağını düşünüyorlardı ancak dün akşam karşılarında oturmuş içki içiyordu. Özellikle de İngiliz kadınları kendisine av olarak seçtiği tesiste. Biri gizlice bir fotoğrafını çekti ve yayımladı. Canavar geri dönmüştü ve artık kimse güvende değildi. Haber anında İngiltere'ye ulaştı. Canavarın pençesinden kurtulamayan kadınlar gördükleri fotoğraf ile şoke oldu. 43 yıl daha hapiste kalması gereken adam 7 yılda çıkmıştı.

Yanında sevgilisi var!

Korfu sahilinin ünlü mekanı Pub SOS'ta konaklayan Aspiotis'i yanında bir kadınla görenler dehşete kapıldı. Canavarın kız arkadaşına çıkan haberleri umursamaması gerektiğini söylediğini ifade eden tanıklar, Aspiotis'in, "Buraya gelen kadınların kim olduğunu ve ne olduklarını bilmeleri gerekiyor" dediğini ileri sürdü.

İddialar 100'den fazla kadına tecavüz ettiği yönünde

Aspiotis'in suçlanmasında sadece 7 kadın şikayetçi oldu. Ancak polis sapığın 100'den fazla kadına 18 yıl boyunca tecavüz ettiğini iddia ediyor. Sadece 7 kadına tecavüz ettiğini kabul eden canavar, şimdi yeniden sokaklarda serbestçe dolaşıyor.