Abdülkadir Ömür’den transfer itirafı! Manchester City’den gelen astronomik teklifi açıkladı! Duyunca inanamayacaksınız!

Trabzonspor’un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür, Manchester City’in kendisi için transfer teklif yaptığını ifade ederek, “Başkana 26 milyon euro teklif geldiğini söyledim ve gitmek için izin istedim. Başkan teklifi reddetti. Sonrasında sakatlandım” dedi. Ömür geleceği hakkında ise, “Uygun şartlar oluşursa giderim” diye konuştu.

Abdülkadir Ömür’den transfer itirafı! Manchester City’den gelen astronomik teklifi açıkladı! Duyunca inanamayacaksınız!

Trabzonspor’un 23 yaşındaki futbolcusu Abdülkadir Ömür, takımının Avusturya kampında açıklamalarda bulundu.

TRT Spor’a konuşan Ömür, geçmişte İngiliz ekibi Manchester City’den kendisi için 26 milyon euro teklif geldiğini ifade ederek, “Manchester City'nin teklifi içimde kalmadı desem yalan olur. Başkana 26 milyon euro teklif geldiğini söyledim ve gitmek için izin istedim. Başkan teklifi reddetti. Sonrasında sakatlandım. Tanıyanlar beni bilir, ben her şerde bir hayır olduğuna inanırım. Gitsem ne olurdu diye düşündüğüm olmuştur” dedi.

Abdülkadir Ömür’den transfer itirafı! Manchester City’den gelen astronomik teklifi açıkladı! Duyunca inanamayacaksınız! - Resim : 1

"ARDA GÜLER İÇİN ÇOK GURURLANDIK"

Arda Güler’in Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olmasını değerlendiren Ömür şunları söyledi:

"Arda Güler kardeşimiz için çok gururlandık. Sözde bunu söylemek kolaydır ama onu kalben desteklememiz, ona yalnız olmadığını göstermemiz lazım. Çok yetenekli bir kardeşimiz ve inanılmaz bir takıma gitti. Umarım geçiş sürecini en iyi şekilde atlatır ve bizi gururlandırmaya devam eder."

Abdülkadir Ömür’den transfer itirafı! Manchester City’den gelen astronomik teklifi açıkladı! Duyunca inanamayacaksınız! - Resim : 2

"YURT DIŞI HEDEFİM VAR, ŞARTLAR OLUŞURSA GİDERİM"

Ömür geleceği hakkında ise şunları söyledi:

“Avrupa hedefim var teklifler de geldi ama başkanımız o zaman kabul etmedi. Sonrasında da sakatlıklar yaşadık. Yurt dışı hedefimiz hala var. Tek taraflı bir ayrılık asla olmayacak. Uygun şartlar oluşursa giderim.”