Acun Ilıcalı'dan Trabzonspor-Basel maçı açıklaması! Şifreli mi, şifresiz mi?

UEFA Avrupa Konerans Ligi play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor, 16 Şubat Perşembe günü Basel ile ilk maçta karşılaşacak. Maçın yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı: "16 Şubat Perşembe günü Trabzonspor - Basel maçını TV8'den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacaktır." dedi.

Acun Ilıcalı'dan Trabzonspor-Basel maçı açıklaması! Şifreli mi, şifresiz mi?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem felaketi sonrasında Süper Lig'de oynanacak maçlar 3-4 Mart tarihine ertelendi. Ancak Avrupa'da mücadele edecek temsilcilerimizin maçlarını yapacağı duyuruldu.

En yakın tarhite de Trabzonspor'un Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi ile oynayacağı play-off mücadelesi bulunuyor.

UEFA Avrupa Konerans Ligi play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor, 16 Şubat Perşembe günü Basel ile ilk maçta karşılaşacak.

REKLAM GELİRLERİ DEPREMZEDELERE GİDECEK

Maçın yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı: "16 Şubat Perşembe günü Trabzonspor - Basel maçını TV8'den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacaktır."

 

TRABZONSPOR'DAN TEŞEKKÜR

Yapılan açıklamada "16 Şubat Perşembe günü oynamak zorunda olduğumuz Basel karşılaşması TV8'den şifresiz olarak yayınlanacaktır. Karşılaşmanın reklam gelirleri ise depremden etkilenen vatandaşlarımız için kullanılacaktır. Acun Ilıcalı'ya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz." denildi.