Ada aşkı gerçek hayata taşındı! Survivor Poyraz ve Ayşe Yüksel...

Survivor Poyraz ile Ayşe yüksel arasında sık sık birşeyler olduğu konuşuluyor, ikili bu sebeple de sık sık gündeme geliyordu. Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar ikilinin oldukça güzel bir fotoğrafının ortaya çıkması da fanlarını mutlu etti. Ancak yaşanan son gelişme aşk iddialarını oldukça güçlendirdi.

Ada aşkı gerçek hayata taşındı! Survivor Poyraz ve Ayşe Yüksel...

Survivor Poyraz ve Ayşe Yüksel'le ilgili yaşanan yeni gelişme ikilinin kısa sürede gündem olmasına neden oldu.

Survivor’da herkesin tahmin ettiği gibi yarışmadan çok yarışmacılar konuşulmuştuı. Survivor yarışması Poyraz’ı ve Ayşe’si yine gündem oldu.  Ayşe Yüksel’e yapılan saldırıya karşı Poyraz sessiz kalmadı.

Poyraz; Ayşe Yüksel'in sadece göğsünden çapraz bağladığı bluzuyla ilgili yorum yapan ve "Göz zevkimi bozuyor" diyen Survivor All Star yarışmacısı Duygu'ya resmen meydan okudu. Ayşe Yüksel'i bu denli savunması, uzun süren küslüğün sona erdiğine ve adada kıvılcımlanan aşkın devam ettiğine işaretmiş gibi düşünüldü.

Ada aşkı gerçek hayata taşındı! Survivor Poyraz ve Ayşe Yüksel... - Resim : 1

Poyraz, "Ayşe'ye sallayanlar, siz kendinize geliniz. Manyak mısınız olm siz? Saçma sapan millete musallat oluyorsunuz? Bitmenizi bekledikçe suyunu çıkardınız. Birilerini desteklemek bu değil" dedi.

Bu gelişme sonrası Ayşe Yüksel ve Poyraz sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdiler.