Aile'nin yeni bölüm fragmanı soluksuz bıraktı! Aslan ile Devin boşanacak mı? Cihan'ın sözleri şoke etti: Sen benim karım olsaydın

Aile dizisinin dünkü bölümünde yine çok heyecanlı sahneler vardı. Aile'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda bombalar bir bir patladı. Cihan'ın Devin'e "Sen benim karım olsaydın var ya" sözü şoke etti. "Aslan ile Devin boşanacak mı?" sorusu ise izleyicinin merak ettiği bir diğer konu oldu.

Aile'nin yeni bölüm fragmanı soluksuz bıraktı! Aslan ile Devin boşanacak mı? Cihan'ın sözleri şoke etti: Sen benim karım olsaydın

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile'nin başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Nur Sürer gibi isimler yer alıyor. Dün Aile dizisi 6. bölümü yayınlandı. Büyük heyecanının yaşandığı bölümün ardından Aile dizisinin 7. bölüm fragmanı da izleyici ile buluştu. Fragmanda her bir detay şoke etti. Cihan'ın sözleri ağızları açık bırakırken, "Devin ile Aslan barışacak mı?" sorusunun yanıtı merak edildi.

AİLE DİZİSİ 7. BÖLÜM FRAGMANI

Aile dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Cihan'ın "Sen benim karım olsaydın var ya" sözleri şoke etti. Devin ise bu sözlerden sonra Cihan ile bağlantıyı kesmek istiyor. 

DEVİN İLE ASLAN BARIŞACAK MI?

Devin, Aslan'ın sofradaki sözlerinden sonra evi terk etmeye kalkıyor. Aslan ise "O kapıdan çıkarsan bir daha sana gelmem" diyor. Bunun üzerine Devin "Boşanacak mısın?" diye soruyor. Heyecanın iyice katlandığı Aile dizisi yeni bölümü 18 Nisan Salı günü Show TV ekranlarında yer alacak.