AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Sinan Burhan'a konuştu: Özgür Özel, İmamoğlu'nun seçim kazanmasını istemiyor

 AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan yaptığı açıklamada, "Özgür Özel, bedelli askerlikle ilgili sözleri gaflet içerisinde söylediyse bu büyük bir gaftır. Yok gaf olarak söylememişse İmamoğlu da bedelli askerlik yaptı, Çankaya'dan aday koyduğu avukatı da bedelli askerlik yaptı. Özel'in bu açıklamalarından hareketle İmamoğlu'nun seçim kazanmasını istemiyor. " dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, seçime ilişkin Burhan'a özel açıklamalarda bulundu.

Burhan, Elitaş ile görüşmesini şu sözlerle anlattı:
AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile görüşme yaptık. Sayın Mustafa Elitaş’ın yapmış olduğu açıklama şu; “Bugün anlaşılıyor ki CHP listelerin içerisinde DEM Partili 30’dan fazla meclis üyesi adayı var. Bu kent uzlaşısı değil bu artık ortaklıktır” diyor. “Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi ile DEM Partisi kurumsal bir ittifak içerisine girmiştir.” Dedi

"ÖZGÜR ÖZEL, İMAMOĞLU'NUN SEÇİM KAZANMASINI İSTEMİYOR"
Özgür Özel, bedelli askerlikle ilgili sözleri gaflet içerisinde söylediyse bu büyük bir gaftır. Yok gaf olarak söylememişse İmamoğlu da bedelli askerlik yaptı, Çankaya'dan aday koyduğu avukatı da bedelli askerlik yaptı. Özel'in bu açıklamalarından hareketle İmamoğlu'nun seçim kazanmasını istemiyor. Kılıçdaroğlu değil Özgür Özel de İmamoğlu'nun da seçim kazanmasını istemiyor.