AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan tv100’e özel demeç: Bu seçim CHP içindeki Atatürkçülerin son seçimidir

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına verdiği demeçte "Size iddialı bir cümle kurayım. Bu seçim CHP içindeki Atatürkçülerin son seçimidir. Deniz Baykal, Önder Sav ve hatta Kemal Kılıçdaroğlu'nun tasfiyesini gördük. CHP içindeki Cumhuriyet'e ve Atatürk'ün değerlerine bağlı kadrolar şu ana kadar tasfiye edildi." ifadelerine yer verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, gazeteci Bahar Feyzan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Taksim Meydanı programına özel demeç verdi..

Mustafa Elitaş'ın özel demeci şu şekilde:

"BU SEÇİM CHP İÇİNDEKİ ATATÜRKÇÜLERİN SON SEÇİMİDİR"
Size iddialı bir cümle kurayım. Bu seçim CHP içindeki Atatürkçülerin son seçimidir. Deniz Baykal, Önder Sav ve hatta Kemal Kılıçdaroğlu'nun tasfiyesini gördük. CHP içindeki Cumhuriyet'e ve Atatürk'ün değerlerine bağlı kadrolar şu ana kadar tasfiye edildi.

"BATI LOBİSİ İLE CHP'NİN İÇİNDEKİ MİLLİ ÇİZGİYİ TASFİYE EDEN LOBİ AYNIDIR"
Bu seçimlerden sonra son kalan Kuvayi Milliyeciler de tasfiye edilecektir. Kandil'in arkasındaki Batı lobisi ile CHP'nin içindeki milli çizgiyi tasfiye eden lobi aynıdır. Bu lobi DEM Parti içindeki muhafazakar Kürtlere de düşmandır. Bunlara küreselciler diyebiliriz. Ancak parti fark etmeksizin söylüyorum bu ülkenin vatanperverleri ülkemizi dimdik ayakta tutacaktır.

"BİRKAÇ BELEDİYE ALMAK İÇİN ÜLKEMİZİN BİRLİĞİNİ TEHLİKEYE ATTILAR"
Dem Parti'nin içindeki sosyalist grup Batı ile ortaklaşa hareket ediyor. Şimdi CHP'yi de etkilediler. Birkaç belediye almak için ülkemizin birliğini tehlikeye attılar. Üniter devlet, milli devlet, Cumhuriyet ve Atatürk gibi değerler yeni CHP'de seçim sonrasında artık gündeme gelemeyecektir.