AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum'a Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yoğun ilgi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'ni ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kurum, Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatının tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını belirtti.

Cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. 

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum'a Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yoğun ilgi! - Resim : 1

Kurum, son olarak Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'ni ziyaret etti. Tesiste oturanlarla sohbet eden Kurum, Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatının tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını söyledi. Murat Kurum'a Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır da eşlik etti.

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum'a Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yoğun ilgi! - Resim : 2

SPOR SALONU İNŞAATININ TAMAMLANMASINA AZ BİR SÜRE KALDI

Tesiste oturanların Kurum'a ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar Murat Kurum'la fotoğraf çektirdi. Murat Kurum küçük çocuklara oyuncak hediye etti. Sosyal tesislerde yemek yiyen hakemlerle sohbet eden Kurum, Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatının tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını belirterek, “Mevcut yönetim orayı engellemeye çalıştı ama biz durmadık, inşaatını bitiriyoruz. İstanbul'a uluslararası turnuvaların yapılacağı çok güzel bir basketbol tesisini kazandıracağız. İstanbul bir olimpiyat şehri olacak. Her mahallesinde spor yapılacak. Sizin gibi kıymetli hakemlerimiz, sporcularımız gençlerimizi yetiştirecek. Çok daha sağlıklı bir gençliği oralarda yetiştirmiş olacağız” dedi. Vatandaşın sevgi gösterisinde bulunduğu Kurum, tesise gelenlere limonata ikramında bulundu.

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum'a Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yoğun ilgi! - Resim : 3