AK Parti'nin Adıyaman adayları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Altılı masa bir proje yapıydı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"nda konuştu. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti. CHP ve eski ortakları arkasındaki gürültünün ardı arkası kesilmedi. Altılı masa bir proje yapıydı. CHP içindeki hesaplaşma Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP her gün yeni skandal üretiyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin Adıyaman adayları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Altılı masa bir proje yapıydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konutu hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan çalışacağız. Hedefimiz 2 ayda deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleriyle buluşturacağız.

"ADIYAMAN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKTI"

Kandil'den Pensilvanya'sına terör elebaşlarının tüm güçleriyle asıldığı bu kritik seçimlerde Adıyamanlı kardeşlerimiz geleceklerine sahip çıktı. Adıyaman geleceğine sahip çıktı. İktidar hayali kuranlara Adıyaman müsaade etmedi. Son 8 ayda yaşananlara baktığımızda Adıyaman'ın nasıl doğru, isabetli ve basiretli bir tercih yaptığını çok net görebiliyoruz.

"CHP HER GÜN YENİ SKANDAL ÜRETİYOR"

Adıyamanlı kardeşlerimiz geleceğine sahip çıktı. Adıyaman fırsatçıların oyununa gelmedi. Yere göğe sığdıramadıkları zatın bugün adının anılmasını bile hazmedemiyorlar. Yenilginin faturasını tek bir kişiye kestiler. Cumhurbaşkanı adaylarının yanında kim varsa hepsini siyasetten diskalifiye ettiler. 14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti. CHP ve eski ortakları arkasındaki gürültünün ardı arkası kesilmedi. Altılı masa bir proje yapıydı. CHP içindeki hesaplaşma Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP her gün yeni skandal üretiyor.

AK PARTİ ADIYAMAN İLÇELERİ ADAYLARI BELLİ OLDU

Besni - Reşit Alkan

Çelikhan Mustafa Bulut

Gerger - Erkan Aksoy

Gölbaşı - Hakan Toydaş

Kahta - Mehmet Can Hallaç

Samsat - Halil Fırat

Sincik - Mehmet Korkut

Tut- Ercan Öncebe