Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale ve Kırşehir... Sıra sizde... Bu sefer sizin 6 Ağustos pazar gününe kırmızı alarm verildi

Meteorolojik kaynaklar tarafından yeni uyarı geldi. Kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre 6 Ağustos pazar günü Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale ve Kırşehir gibi İç Anadolu bölgesinde yer alan illerimizde yüksek sıcaklık bekleniyor. Bu iller için şimdiden kırmızı alarm verildi.

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale ve Kırşehir... Sıra sizde... Bu sefer sizin 6 Ağustos pazar gününe kırmızı alarm verildi

Eyyam-ı Bahur sıcaklarının etkisi altına giren Türkiye'de önümüzdeki günlerde vatandaşların nasıl bir hava durumu ile karşılaşacağı meteoroloji uzmanları tarafından aktarılmaya devamn ediliyor. 

Meteorolojik kaynaklardan son olarak İç Anadolu bölgesindeki illerimiz Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale ve Kırşehir için kırmızı kodlu uyarı geldi. 

Havanın Modu sayfası tarafından "6 Ağustos" işaret edilerek gerçekleştirilen yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: 

"İç bölgeler tarihi rekor kırabilir... 

6 Ağustos Pazar günü: İç Anadolu ve Doğu Anadolu tarihin en sıcak günlerinden birisini yaşayacak. sıcaklıklar yer yer 40 derece'yi bulacak, belkide geçerek yeni bir rekor'a imza atacak...

Sadece İç bölgeler değil Güney ve Batı illerimiz'de de sıcaklar hakim olacak, o bölgeler'den de sıcaklık rekorları gelebilir. takip ediyoruz, her daim hikayemiz üzerinden tahmin yapacağız.

Umarız balkanlar bi an önce yurdumuza gelir ve yangına su serper gibi bizleri sıcaktan kurtarır, tek temennimiz odur... "