Baktığı çocuğa tecavüz edip çocuğunu doğurdu

Amerika'da gerçekleşen olayda bir dadı, 11 yaşında defalarca tecavüz ettiği çocuktan hamile kalıp çocuğunu doğurdu. Skandal 5 yıl sonra ortaya çıktı. Şu anda 17 yaşında olan çocuk 5 yaşındaki oğluyla yaşıyor.

Baktığı çocuğa tecavüz edip çocuğunu doğurdu

Amerika'nın Florida eyaletindeki Tampa'da gerçekleşen olay ülkede infial yarattı. 28 yaşındaki dadı Marissa Mowry, 23 yaşında olduğu sırada bakımıyla ilgilendiği 11 yaşındaki çocuğa defalarca tecavüz etti ve bir bebek dünyaya getirdi. Şu anda 17 yaşında olan çocuk, 5 yaşındaki oğluyla birlikte yaşıyor.

Yıllarca uğradığı tecavüzü ve baba olmasını saklayan çocuk, sonunda gerçeği ailesine itiraf edince skandal olay ortaya çıktı. Kurbanın annesi durumu öğrendikten sonra şikayetçi olunca gözaltına alınan Mowry, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Büyük bir şok yaşadıklarını söyleyen kurbanın annesi Nadene Campbell, "Marissa'yı kendi kızım gibi görüyordum. Şu anda büyük bir öfkeye sahibim. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, bu kabul edilebilir bir şey değil" dedi.

Nadene Campbell, 11 yaşındaki oğlunun uğradığı tecavüzün ve yüklenmek zorunda hissettirildiği yükün insani olmadığını belirterek, "Kim 5 yaşında bir oğlu olan 17 yaşındaki biriyle birlikte olmak ister? Hayatını mahvetmedi ama büyük ölçüde değiştirdi. Şaşırtıcı bir şekilde bugüne kadar görülmüş en iyi babalardan biri oldu. Her şeye rağmen küçük çocuğun sorumluluğunu üstleniyor. Ancak bu Marissa'nın suçlu olmadığı anlamına gelmiyor" diye konuştu.

Mahkeme dadıya acımadı

Davanın karar mahkemesinde salondaki yerini alan Marissa Mowry, kendisine söz verilmesine rağmen konuşmayı reddetti. Hakim, 20 yıl hapis cezası verdiği dadının cinsel taciz suçlusu olarak damgalanacağını da açıkladı.

DNA testleri sonucu da babalığı kesinleşen 17 yaşındaki genç adam ise oğlu annesi ile birlikte yaşamaya devam edeceğini açıkladı.