Kızının gözü önünde karısının kafasını kesti!

Tanrı ile konuştuğunu söyleyen adam, "Bana öldür" dedikten sonra kızının gözleri önünde karısının kafasını kesti. Katil sevgili, genç kadının kafasını vücudunun üzerine koydu.

Kızının gözü önünde karısının kafasını kesti!

Amerika'nın Florida eyaletinde meydana gelen olay dehşete düşürdü. 32 yaşındaki Timothy Paul Hernandez, 27 yaşındaki sevgilisinin günahları için tövbe etmek istemediğini ileri sürerek korkunç bir vahşet gerçekleştirdi. 3 yaşındaki kızının gözü önünde yaşanan olayda genç kadını defalarca bıçaklayan adam daha sonra kafasını keserek vücudunun üzerine koydu.

Cinayeti Tanrı'nın emriyle işlediğini söyleyen Hernandez, ailesiyle birlikte kiliseye gittikten sonra evine döndü. Gece tartışan çift arasında kavga çıktı. Bu sırada 3 yaşındaki kızları da uyanıktı ve yaşanan her şeye tanık oldu. Katilin ifadelerine göre karısını öldürdükten sonra kızından annesine veda etmesini isteyen baba, daha sonra kızıyla birlikte alışveriş merkezine gitti.

Ertesi gün Hernandez'in ailesi çocuklarının evine gittiğinde genç kadının cansız bedenini buldu. Ebeveynler, durumu polise bildirdi ve genç kadını evin içinde o halde bulduklarını söyledi. Polis, yaptığı incelemenin ardından cinayet şüphesiyle kocayı gözaltına aldı. Mahkemeye çıkan adam tutuklu olarak yargılandı.

Kan donduran ifadeler

Mahkemede "Tanrı ile konuştum ve gayet aklım başımda. Deli bir adam yaptıklarını itiraf etmez. Tanrı bana kız arkadaşımı öldürmemi söyledi. Vanessa'ya bunu yapmamak için töve etme şansı verdim ancak yapmadı. Ben bir çılgın değilim. Tanrı'nın bana emrettiğini yaptım" dedi.

Mahkeme, Hernandez'i birinci derece cinayetten suçlu buldu.