Amerika'dan Avrupa ve Türkiye dahil tüm dünyaya yeni uyarı. 3 kişi öldü. Yeni tespit edildi, herkes dikkat etsin

Amerika Birleşik Devletleri'nden tüm dünyaya önemli bir uyarı geldi. Çarşamba günü, Connecticut ve New York'ta sıcak, acı sularda veya çiğ kabuklu deniz hayvanlarında bulunabilen nadir bir et yiyen bakteri tespit edildi. Bakteri nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti. Türkiye ve Avrupa'ya da "dikkat" uyarısı geldi.

Amerika'dan Avrupa ve Türkiye dahil tüm dünyaya yeni uyarı. 3 kişi öldü. Yeni tespit edildi, herkes dikkat etsin

Dünyada yeni virüslerin ortaya çıkmasından korkuluyor ancak bir yandan da et yiyen bakteri konusu var. Küresel ısınmanın artmasıyla birlikte et yiyen bakteri vakalarına da daha fazla rastlanmaya başladı. 

Amerika Birleşik Devletleri'nden son gelen haber ise adeta tüyleri ürpertti. Yapılan açıklamaya göre Çarşamba günü, Connecticut ve New York'ta sıcak, acı sularda veya çiğ kabuklu deniz hayvanlarında bulunabilen nadir bir et yiyen bakteri tespit edildi.

ŞU ANA KADAR 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Et yiyen bakteri nedeniyle şu ana kadar 3 kişi hayatını kaybetti. Fakat uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeye göre dikkat edilmemesi durumunda et yiyen bakteri can almaya devam edecek. 

AMERİKA'DAN AVRUPA VE TÜRKİYE'YE DE UYARI

Amerikalı uzmanlar tarafından Avrupa ve Türkiye başta olmak üzere tüm ülkedeki insanlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Et yiyen bakteriye karşı herkesin özellikle göllerde dikkat etmesi gerekiyor. Küresel ısınmayla birlikte et yiyen bakterileri ülkeler arasında dolaşım gösterebilecek.