Berberi ve esnafı bıçaklayıp böyle kaçtı!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, tıraş olduktan sonra saçının tarama şeklini beğenmeyerek berber kalfası Oğuzhan Çiftçi ile esnaf Ramazan Mutlu’yu bıçaklayan kişinin kaçma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Olay, dün akşam saatlerinde Körfez Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerindeki bir berberde meydana geldi. İddiaya göre tıraş olan kişi saçının tarama şeklini beğenmeyerek tartıştı. Küfür eden kişi, tartıştığı berber kalfası Oğuzhan Çiftçi ile pasajda iş yeri bulunan Ramazan Mutlu’yu bıçaklayarak kaçtı. Yaralanan Oğuzhan Çiftçi ile Ramazan Mutlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 kişiyi bıçaklayan kişinin kaçma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, 2 kişiyi bıçaklayan kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşanan olayı anlatan berber Hakan Kartı, şüphelinin saç ve sakal tıraşını kendisinin yaptığını, saçının yıkanmasının ardından tarama şeklini beğenmeyen kişinin kalfa Oğuzhan Çiftçi’ye ağır küfür ederek olay çıkardığını söyledi. Saç tıraşı olan kişinin bir süredir tıraş olmak için kendisine geldiğini belirten Hakan Kartı, “Her zamanki gibi saç, sakal tıraşını ben yaptım. Sadece yıkamayı yaptıktan sonra saçını yana tarıyordu. Benim oğlum saçını taradı. Taramayı ben beğenmedim. Bilmiyorsan bu işi yapma” dedi.

Ben de kalfayı çağırıp arkadaşın saçını taramasını söyledim. Ona da, “Sen de bilmiyorsun bu işi. Bırak lan” diyerek ağır küfür etti. Ben, bizim kalfayı, “Alttan al, esnafsın, sana yakışmaz” diyerek zorla dışarı çıkarttım. Bizim kalfa dışarı çıkınca karşı dükkanın sahibi Ramazan Mutlu’yu çağırmış. Onunla birlikte “Sen niye küfür ettin” diye o arkadaşa sormuşlar. Orada itiş kakış çıkınca bu genç bıçağı çıkarıp bizim kalfayla esnaf arkadaşımız Ramazan Mutlu’yu bıçaklamış. Ben önce ağız dalaşı yaparlarken gidip ayırdım. Sonra başka müşterim beklediği için dükkana geri geldim. O sırada o tıraş ettiğim genç bunları bıçaklamış dedi.

Yaralanan esnafın tedavisi sürüyor

Haberin Devamı

Yaralanan esnaf ile kalfanın durumlarının iyi olduğunu söyleyen Kartı, “Şu anda kalfamın durumu iyi. Bıçak hafiften sırtıyla bacağına değmiş. Onu dikiş atıp eve gönderdiler. Öbür arkadaş da 48 saat yoğun bakımda kalacak. Onun ameliyatı da iyi geçti. İç kanama olabilir diye hastanede gözetim altında tutuyorlar. Şu anda iyiye gidiyor.” diye konuştu.