Real Madrid - Eibar Canlı maç izle

Real Madrid ile Eibar, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 17:15’te başlayan müsabaka SMART SPOR kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Real Madrid ile Eibar İspanya La Liga 29.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Isidro Diaz de Mera Escuderos düdük çalacak.

Real Madrid - Eibar maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:15’te başlayan müsabaka SMART SPOR kanalından canlı olarak izlenebilir.

Real Madrid - Eibar maçı sakat ve cezalı oyuncular

Haberin Devamı

Real Madrid: Sergio Ramos (Sakat), Eden Hazard (Sakat), Daniel Carvajal (Sakat), Federico Valverde (Sakat)

Eibar: Recio (Sakat), Pedro Bigas (Sakat), Roberto Correa (Sakat), Yoshinori Muto (Sakat), Edu Exposito (Sakat)

Real Madrid - Eibar maçı muhatemel 11’ler…

Real Madrid: Courtois, Lucaz Vaquez, Varane, Nacho Martinez, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Benzema

Haberin Devamı

Eibar: Dimitrovic, Rober Correa, Paulo Oliveira, Anaitz Arbilla, Rafa Soares, Bryan Gil, Sergio Alvarez, Edu Exposito , Takashi Inui, Sergi Enrich, Kike Garcia

Real Madrid - Eibar iddia oranları

Real Madrid: 1.25

Beraberlik: 4.25

Haberin Devamı

Eibar: 5.50

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.90

Real Madrid 8 Maçtır Kaybetmiyor

Real Madrid’de moraller yerinde. Milli maç arasından önceki hafta Celta Vigo’ya konuk olan Zidane’ın ekibi, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Benzema’nın 2 gol ve 1 asistlik katkı yaptığı maçta, galibiyetin baş mimarı olduğunu belirtelim. Bu sezon 23. Golünü atmayı başaran Karim Benzema, Real Madrid’in gol yükünü çeken isim. La Liga’da üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Real Madrid, lider Atletico Madrid’in 6 puan gerisinde.

Eibar Düşme Hattında

Eibar, haftalardır La Liga’da galibiyete  hasret. Milli maç arasından önceki hafta konuk oldukları Bilbao deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Bu sezon La Liga’da küme düşme tehlikesi yaşayan Jose Luis Mendilibar’ın ekibi, 28 hafta sonunda sadece 4 galibiyet alabildi. 23 puan ile düşme hattında yer alıyorlar ve bu kötü performans devam ederse, kümede kalma ihtimalleri oldukça zor diyebiliriz.

Sonraki Haber