Demet Şener’den jet boşanma

1,5 yıllık eşi Cenk Küpeli ile salı sabahı Bakırköy 12. Aile Mahkemesi’nde sessiz sedasız boşanan Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın eski evine geri mi dönecek? Demet Şener’le beraber tuttuğu İstinye’deki eve girerken görüntülenen Cenk Küpeli, küs olduğu babasıyla boşandıktan sonra barıştı mı?

This browser does not support the video element.

Demet Şener’in 1,5 yıldır evli olduğu Cenk Küpeli ile salı sabahı Bakırköy 12. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak sessiz sedasız boşanması herkeste şok etkisi yarattı.
Şener, boşandıktan hemen sonra Cenk Küpeli’nin yazdığı şu mesajı sosyal medyadan yayınladı:

“Bana hissettirdiğin güzel duygular için teşekkür ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, sana duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep çok özel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim ve dualarım seninle olacak... Güzel ve başarılı bir hayat dilerim.”

Oysa Demet Şener, daha bir hafta öncesine kadar eşiyle sahilde el ele mutluluk pozları vermişti. 43 yaşındaki ünlü manken, kendisini Edwina Sponza ile aldatan 13 yıllık eşi İbrahim Kutluay’dan boşandıktan 2,5 ay sonra arkadaş ortamında tanıştığı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Üstelik Demet Şener evlenebilmek için yeni boşanan kadınlar için uygulanan 6 aylık şiddet süresinin kaldırılması için de mahkemeye başvurmuş ve hamile olmadığını ispatlamak zorunda kalmıştı. 34 Yaşındaki Cenk Küpeli’nin kendisinden 8 yaş büyük Demet Şener’le evlenmesine Cenk Küpeli’nin ailesi ise karşı çıkmış, düğüne katılmamıştı.

Nikahtan 6 ay sonra Cenk Küpeli’nin giydiği özel tasarım smokin, gömlek ve kravatın 9 bin TL’lik ücretini ödemediği gündeme gelmiş, konuyla ilgili haberler medyaya yansıyınca da Küpeli’nin borcunu kapattığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Aylarca her yerde el ele göze göze olan çiftten Demet Şener, pandemi döneminin hemen öncesinde kendi giyim markasını piyasaya çıkarmıştı. Kasım ayında ilk mağazasını açan Şener, “En büyük destekçim” dediği eşi Cenk Küpeli’yi öve öve bitirememişti.

Demet Şener’le evlenmeden önce ünlü bir eğitim kurumunda yöneticilik yapan Küpeli’nin daha sonra görevinden ayrıldığı ve sadece eşinin markasının işleriyle ilgilenmeye başladığı konuşuluyordu. Bu arada Cenk Küpeli’nin Demet Şener’in 11 yaşındaki oğlu Ömer’le çok iyi anlaşması dikkat çekmişti.

Demet Şener’in kızı İrem Kutluay ise kardeşi Ömer’in aksine annesi evlenirken çok mutsuz olmuştu. 14 yaşındaki İrem, annesinin boşandığı gün babası İbrahim Kutluay’ı eve çağırdı. Kutluay kızını almak için eski eşinin yaşadığı İstinye’deki eve gitti. Çıkışta da muhabirlere “Benim olayla bir alakam yok. kızım kendisini almamı istedi. Onun için geldim" dedi.

Demet Şener ile Cenk Küpeli çocuk yapma konusunda anlaşamadıkları için boşandıklarını açıkladı. Ancak asıl sebebin maddi kriz olduğu ve Şener’in eşinin eve gelen borçlarından bunaldığı için boşanma kararı aldığı iddia edildi. Boşandığı akşam kızı İrem’le kurabiye pişiren, ertesi gün ise ormanda yürüyüş yapan Şener, basında yer alan haberler üzerine şu açıklamayı yaptı:

'Evliliğimizi üzülerek ve dostça dün bitirmiş bulunuyoruz. Gerekli açıklamaları yaptık fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim. Cenk’in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum. Bu konuyu da karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrılık kararı verdik. Evliliğimiz boyunca Cenk her zaman benim yanımda olmuştur. Ne maddi ne de manevi en ufak bir sorun yaşamamışızdır. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Saygı duyulmasını rica ederim."

Haberin Devamı

Öte yandan Demet Şener, Cenk Küpeli’yle nikah masasına oturmadan önce eski eşi İbrahim Kutluay’ın “Evlenmemesi şartıyla” çocuklarıyla beraber 10 yıl yaşaması için kendisine tahsis ettiği evden taşınmıştı. Şener’in şimdi Levent’teki boş olan eski evine dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

Telefonla ulaştığımız Demet Şener Magazin Hattı’na Kutluay’a ait eve geri dönmeyeceğini söyledi ve “İstinye’de çocuklarımla beraber kalmaya devam edeceğim” dedi.

Cenk Küpeli boşanma davasının ardından ilk kez geçen perşembe kameralara takıldı. Evlenmeden önce Demet Şener’le beraber tuttuğu İstinye’deki eve giden Küpeli, babası Avni Küpeli’yle arasındaki buzları erittiği iddiasıyla ilgili konuşmadı. Cenk Küpeli’nin ardından Demet Şener’in yardımcısı gelip ünlü mankenin köpeği Kuki’yi arabadan aldı. Demet Şener, cuma sabahı önce İstinye’de görüntülendi.

Ünlü manken daha sonra Bebek’te bir kaş tasarım merkezinden çıkarken kameralara yansıdı.
Şener, evine eşinin icra kağıtları geldiği için boşandığı iddiasına yanıt verdi. Cenk Küpeli’nin boşandıktan sonra babası Avni Küpeli’yle yeniden karşılıklı takipleştiği gündeme gelmişti.
Peş peşe gelen sorular üzerine gerilen Demet Şener, bir muhabire çıkıştı. Ünlü manken, Cenk Küpeli’nin boşandıktan sonra evine yaptığı ziyaretlerle ilgili de açıklama yaptı.