Didem Soydan'ı yıkan ölüm haberi! Acı haber sonrası bakın hangi kararı aldı?

Tatil için İstanbul’dan Muğla’nın Ula ilçesine giden ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, tatil için gittiği Muğla’nın Ula ilçesinde kaldığı tek katlı müstakil evde ölü bulundu. Didem Soydan, dostu Aslı Yılmaztürk'ün ölümü sonrası büyük bir üzüntü duyduğunu ifade etti.

Tatil için İstanbul’dan Muğla’nın Ula ilçesine giden ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk’ten kötü haber geldi.

Bir süredir kendisinden haber alınamaması üzerine, Yılmaztürk’ün yakınları durumu 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Yılmaztürk’ün Akçapınar Mahallesi’nde kaldığı eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Eve gelen ekipler, 35 yaşındaki Yılmaztürk’ü yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Yapılan kontroller sonucu, Aslı Yılmaztürk’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Haberin Devamı

ÖLÜM NEDENİ ZEHİRLENME

Jandarma ekiplerince yapılan ilk incelemede, Yılmaztürk'ün mutfak kısmındaki ocaktan sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Snob magazin’in haberine göre; Ünlü manken Didem Soydan, yaptığı paylaşımla yakın dostu Aslı Yılmaztürk'ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığı belirtti.

 

Haberin Devamı

Soydan, "Sektöre ilk girdigimden beri tanıdığım, varlıkları ile güzellik katan insanlardan birinin ölüm haberini aldım. Prenses gitti. Bana bir tavsiyesi vardı bu mecra ile ilgili. Onu uygulama zamanı... Bye bye twitter" ifadelerini kullandı. Soydan, bu sözlerle twitter hesabını kapatacağını açıkladı.

Sonraki Haber