Doktor anne, bebeğinin meşhur bir markaya ait diş kaşıma oyuncağını kesti... İçindeki korkunç şeyi görünce kusmaya başladı

Geçtiğimiz günlerde, kızının diş kaşıma oyuncağna ilişkin bir TikTok videosu çeken doktor bir anne, kısa sürede bir milyondan fazla izlendi. Dünyaca ünlü bir markanın diş kaşıma oyuncağını kızının severek kullandığını anlatan anne, oyuncağın içinde neler olduğunu merak edip kesmeye karar verdi. Ancak kestikten sonra içinde gördükleri, doktor annenin midesini bulandırdı.

İki çocuk annesi Katie, çocuklarının sık sık kullandığı ve çok sevdiği dünyaca ünlü bir markaya ait diş kaşıma oyuncağının korkunç yüzünü gösterdi. 2 yaşında olan kızının, uzun süredir kullanmadığı diş kaşıma oyuncağını bulduktan sonra kardeşi Alexander'a vermeden önce biraz dişlediğini anlattı. Bebek Alexander'a zaten aynı diş kaşıma oyuncağından çoktan alındığını söyleyen anne, oyuncağın içinde ne olduğunu merak edip kesmeye karar verdi ve karşılaştığı korkunç manzara annenin midesini bulandırmaya yetti.