Dünya büyük panikte... Ölmemesi gereken bir hayvan teker teker ölmeye başladı... Katili tanınıyor ama kimsenin elinden bir şey gelmedi

Dünya büyük panik içinde, arıları ölmeye başladığın dünyanın sonunun geleceğini söyleyen uzmanlar ayağa kalktı. Dünyayı ayakta tutan, ölmemesi gereken arılar teker teker ölmeye başladı. Katilleri biliniyor ancak bu canavarlar için kimsenin elinden şu an bir şey gelmiyor. Onlarla mücadele için çok ciddi bir harcama gerekebilir.

Dünyanın dört bir yanındaki arı popülasyonlarını tahrip eden ölümcül bir parazit, Avustralya'ya daha derin bir giriş yaptı ve ülkeyi bal ve bahçecilik endüstrilerini korumak için pahalı bir mücadeleye soktu. Kendisini bir arıya bağlayan ve onlarla beslenen asalak bir akar olan varroa yıkıcısı, Yeni Güney Galler boyunca iç kesimlere doğru yayıldı ve ülkenin en büyük fındık ve meyve üreticisi olan Victoria'nın kapısına kondu. Eyaletin tarım yetkilileri, zararlının burada tespit edilmediğini söylüyor ancak bu durum, meyve bahçelerini polenlemek için arılara güvenen çiftçiler için endişe verici. Sidney'den gelen varsayımsal bir saldırının Avustralya tarafından modellenmesine göre, akarın yayılması ya da kontrol altına alınması için para harcanması fark etmeksizin bu, milyarlara mal olabilecek bir mücadele.