Dünyada bir zamanlar terör estiren canlının devasa kafası bulundu. Sadece kafası 2 metreydi. Araştırmacılar taşımak için hamal çağırdı

Dünyada bir zamanlar terör estiren canlıya ait kalıntılar, bilim insanları tarafından tesadüfen bulunduğunda herkesi şaşırttı. Herhangi bir çalışma ile bulunmayan türünün tek örneği kalıntı, doğanın insanlığa bir hediyesi gibiydi. Uzmanlar kalıntının çok iyi korunduğunu söylerken devasa büyüklükteki kalıntıyı taşımak için resmen hamal çağırdılar. Yaklaşık 2 metrelik bir kafaya sahip olan canlının, avını tek bir ısırıkta öldürebilecek yaklaşık 130 dişe sahip olduğu anlaşıldı.

Dünyada bir zamanlar terör estiren devasa boyutlardaki deniz canlısını tesadüfen bulan bilim insanları, yapılan incelemelerin ardından korkunç yaratık hakkında konuştu. Yaklaşık 150 milyon yıl önce Dünya'da dolaştığı düşünülen vahşi bir deniz hayvanı olan Pliozor, kalıntısı İn giltere kıyılarında bulunduktan sonra anlaşıldı ki, bu kalıntı türünün tek örneği. Daha önce dünya üzerinde hiç kimse bir pliozor görmemişti. Yaklaşık 2 metrelik bir kafaya sahip olan canlının, avını tek bir ısırıkta öldürebilecek yaklaşık 130 dişe sahip olduğu anlaşıldı. Devasa kafayı taşımak için hamal çağırdılar.