Emekli zammı 2024 için son günler! Emekli maaş zammı SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 2024 Ocak zammı ile En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL?

Emekli maaş zammı 2024 için son düzlüğe girildi. 6 aylık enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından 2024 emekli zammı da belli olacak. Aralık ayı verisi Ocak ayında belli olacak olup milyonlarca emekli “Emekli maaş zammı SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 2024 Ocak zammı ile En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL?” sorusuna yanıt arıyor. İşte Emekli zammı 2024 son dakika gelişmeleri.

Yeni emekli maaş zam oranı, milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. Şu ana kadar 5 aylık enflasyon oranı açıklanmış olup gözler Aralık ayı verilerine çevrildi. Son olarak; gelen resmi açıklamalara göre; 5 aylık enflasyon oranı 33,65 olarak açıklandı. Bu orana Aralık ayı enflasyon verisi eklenecek ve 6 aylık veri netleşmiş olacak. Peki; Emekli maaş zammı SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 2024 Ocak zammı ile En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL? İşte Emekli zammı 2024 son dakika gelişmeleri.