İstanbul'da kan donduran olay!.. Ayaklarından bağlı, kafasına poşet geçirilmiş halde bulundu!

Fatih İskenderpaşa Mahallesi’nde Tacikistan uyruklu bir kadın, ayaklarından bağlı ve kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

İstanbul'da elleri ayakları bağlandıktan sonra başına poşet geçirilerek öldürülen kadının 34 yaşındaki Tacikistan uyruklu Fıruza Akhmedova olduğu öğrenildi.

Polisin yaptığı çalışmada kadının boğazına poşet geçirilip, başörtüsü ile boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. 

Olay, saat 04.20 sularında Fatih İskenderpaşa Mahallesi Teyyareci Orhan sokaktaki 6 katlı bir binada gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, 34 yaşındaki Fıruza Akhmedova'nın evine arkadaşları geldi. Bu sırada kapının kırık olduğunu gören arkadaşları evin içine girdi. Korkunç manzara ile karşılaşan kişiler, arkadaşlarını ayakları bağlı ve başına poşet geçirilmiş halde buldu. Durum polise bildirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları inceleme sonucu kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Haberin Devamı

34 yaşındaki kadının ayaklarının bir bezle bağlandığı, kollarında ve yüzünün çeşitli yerlerinde morluklar olduğu, boğazına geçirilen siyah poşet ve başörtüsü ile boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Cinayetin, kim ya da kimler tarafından işlendiği henüz belirlenemedi. Polis sokaktaki diğer binalara ait güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, araştırma başlattı.

Sonraki Haber