Sezon finali sonrası büyük sürpriz! Kimse beklemiyordu

4 sezondur tün hızıyla ve tüm entrikasıyla devam eden Yasak Elma’nın sevilen karakteri Ender’e hayat veren Şevval Sam dizinin sezon arasına girmesiyle hayranlarına sürpriz yaptı.

"Final mi yoksa sezon finali mi yapacak?" tartışmalarına nokta koyan ve yayınlanan son bölümüyle sezon finali yaparak gelecek sezonda da hayranlarının karşısına çıkmayı planlayan Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam’dan hayranlarına bir sürpriz geldi.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğunun yanı sıra söylediği şarkılarıyla da ön plana çıkan Şevval Sam sürprizini resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Dizi çekimleriyle beraber albüm çalışmaları da yapan ve hayli temposu olan güzel oyuncu albümünde yayınlanan 4 şarkıyla sevenlerine sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Instagram hesabından “Her şarkının kalbinizde bir yer bulması dileğiyle! Mutlu Bayramlar, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler”  mesajıyla albümünü paylaşan Şevval Sam’ın seslendirdiği 4 şarkı Youtube üzerinden yayınlandı. Kalan Müzik imzalı albümün 4 şarkısı, şimdiden büyük beğeni aldı.

Sonraki Haber