İki arkadaşın sır intiharı! Polis peşine düştü

Adana'da iki arkadaş birer gün ara ile başlarına pompalı tüfekle ateş ederek intihar etti. İhtihar eden gençlerden Ö.A'nın intihar etmeden önce, kendisinden bir gün sonra intihar eden arkadaşı E.Y. hakkındaki tuhaf paylaşımı ise dikkat çekti.

Polis başka intiharlar olabileceği ihtimaline karşı inceleme başlattı.

Pozantı ilçesinde 23 yaşındaki Ö.A, sokak ortasında pompalı tüfeği başına dayarak ihtihar etti. Olaya şahit olanlar hemen polisi aradı. Gencin olay yerinde hemen öldüğü tespit edildi.

Ö.E'nin intiharının şoku henüz atlatılmamışken bir gün sonra Ö.E.'nin yakın arkadaşı E.Y. de evinde aynı şekilde pompalı tüfekle intihar etti. İntihar eden Ö.E'nin sosyal medyadan, kendisinden bir gün sonra intihar eden arkadaşıyla ilgili paylaşımı dikkat çekti.

Bu arada yapılan araştırmada Ö.A.'nın sosyal medya hesabından dün intihar ettiği sokağın ve mahallenin adresini paylaştığı görüldü. Ayrıca Ö.A'nın yine sosyal medya hesabında bugün evinde intihar etmiş halde bulunan E.Y. ile de ilgili "Gerçek Ö.A.'yım E.Y. farklı değil" paylaşımı yaptığı görüldü.

Haberin Devamı

Bu paylaşımının ardından polis yaşanan intiharları detaylı şekilde incelemeye aldı. Polis ve savcılık Ö.A'nın arkadaş grubu arasında başka intiharlar olabileceği üzerinde duruyor.

Sonraki Haber