Kardeş katili oldu

Ailesiyle birlikte yaşayan engelli Halit S., kendisine ve annesine kötü davranan kardeşi madde bağımlısı Tuncay S.'yi 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde yaşanan olayda uzun süredir aralarında sorun bulunan engelli kardeşler bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Daha önce de kardeşinden kötü muamele gördüğünü ifade eden Halit S., kardeşinin annesine hakaretler etmesi nedeniyle eline geçirdiği bıçakla kardeşi Tuncay S.'yi 5 yerinden bıçakladı. Tuncay S., olay yerinde hayatını kaybetti.

İlk olarak annenin ifadesini alan polis, buradan yola çıkarak kardeş Halit S.’nin peşine düştü. Yapılan çalışmalar sonucunda katil zanlısı şahıs, Okmeydanı’nda saklandığı evde 24 saat geçmeden kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

İtiraf etti, tutuklandı

Şahsın yapılan sorgusunda ilk olarak kardeşini öldürmediğini daha sonra bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi. Olayda kullandığı bıçağı sakladığı yeri de itiraf eden şahıs, Asayiş Büro Amirliği götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Halit S., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Sonraki Haber