Sultangazi'de feci kavga! Sokak ortasında öldüresiye darp ettiler

İstanbul Sultangazi'de, 2 Afrikalı bir kişiyi feci şekilde darp etti. Yaşanan darp anları cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Esentepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir binanın üçüncü katında yaşayan ve öğrenci olduğu öğrenilen Afrikalı kişi ile yine Afrikalı 2 kişi arasında tartışma yaşandı. Apartman içerisinde yaşanan tartışma sırasında taraflardan biri iddiaya göre, belindeki bıçağı çıkararak, öğrenci olan kişiyi tehdit etmeye başladı.

Daha sonra ise arkadaşıyla beraber darbederek, apartmanın dışına çıkardılar. İki kişi, sokak ortasında tartıştıkları kişiyi feci şekilde darbetmeye devam etti. Mahalle sakinleri olan biteni seyretti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İki saldırgan polis tarafından gözaltına alınırken, aldığı darbeler sonucu yaralanan kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından taburcu edilen kişi, kendisini darbeden iki kişiden şikayetçi oldu. Yaşanan darp anları cep telefonu kamerasına yansıdı.