Kocaeli'de cinci hoca karı koca çifte tecavüz etti!

Günün en iğrenç haberi Kocaeli'nin Kartepe ilçesinden geldi. Kendisini 'cinci hoca' olarak tanıtan ahlaksız adam büyü bozma bahanesiyle önce kadına tecavüz etti. Kocası ertesi gün eşinin anlattıklarının ardından tekrar hocaya gitti, bu kez de "Sende de büyü var" diyerek adama tecavüz etti.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Geçmişte de bir çok örneği bulunan, "Cin çıkarma, büyü bozma bahanesiyle taciz ve tecavüz" olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Ancak bu kez kurban sadece hocaya götürülen kadın değil. Yaşananları doğrulamak için hocaya tekrar giden koca da cin var bahanesiyle tecavüze uğradı.

Cinci hoca rezaletlerine bir yenisi daha eklendi. Büyü bozdurmak için Kartepe’deki Cinci Hoca’ya giden bir kadın, hocanın büyüyü bozmak için birlikte olmamız gerekiyor yoksa büyü bozulmaz telkinlerinden sonra kadına tecavüz ettiği iddia edildi.

Ertesi gün de kocasına tecavüz etti!

Haberin Devamı

kocaelizirve.com'da yer alan habere göre; Tecavüze uğrayan kadın, Cinci Hoca’ya gittiğini ve hocanın kendisiyle birlikte olduğunu kocasına anlattı. Tecavüze uğrayan kadının anlattıkları üzerine kocası da ertesi gün Cinci Hoca’ya gitti. Cinci Hoca da kadının kocasında da büyü olduğunu söyledi ve ona da tecavüz etti.

Karı-koca karakola gidip şikayetçi oldu

Tecavüze uğradığını iddia eden karı kocanın sabah erken saatlerde karakola giderek Cinci Hoca’dan şikayetçi oldukları iddia edildi. Bölge halkı yaşananlara pes dedi.

Sonraki Haber