Martı'nın CEO'su "Yerli ve milli aracımız" diye tanıttı! Meğer durum bambaşka çıktı! Sosyal medyanın fena diline düştü

Martı'nın CEO'su Oğuz Alper Öktem "Yerli ve milli aracımız" diyerek yeni çıkardıkları aracı tanıttı. Ancak araç başka bir markaya ait olan araç ile aynı çıktı. Sosyal medya kullanıcıları durumu fark edince Öktem alay konusu oldu.

İstanbul'da pek çok kişinin ulaşım aracı olaracak kullandığı scooterlerin sahibi Martı'nın patronu Oğuz Alper Öktem sosyal medyanın diline düştü. Öktem, "Sokağa çıkarmadığımız araba prototipimiz' diyerek bir araç fotoğrafı paylaştı. Ancak o araba, ünlü bir markanın logosu kapatılmış aracı çıktı. Durumu fark eden sosyal medya kullanıcıları Martı'nın CEO'sunu fena tiye aldı. 

ARABA PROTOTİPLERİ DİYE GÖSTERDİ, GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Vatandaşları hizmetlerini göstermek için genel merkezlerine davet eden Martı'nın CEO'su Öktem, "Bu vesileyle sizi ofisimize davet etmek istiyorum. Yeni kaldırım tanıma sensörlerimizi, Türk mühendislerimizin ürettiği scooter beyinlerini ve daha sokağa çıkmamış araba prototiplerimizi göstermek isterim" dedi ve geliştirdiklerini iddia ettiği aracın fotoğrafını paylaştı.

Haberin Devamı

BAŞKA BİR MARKAYA AİT ÇIKTI 

Martı'nın geliştirdiği araç diye paylaşılan fotoğraftaki aracı görenlerin ağzı açık kaldı. Çünkü 'henüz sokağa çıkmamış' denilen araç Citroen Ami'ydi ve o araç son yıllarda Türkiye sokaklarında dolaşıyordu. Takipçileri, "Oğuz Bey siz kimi kandırıyorsunuz? Prototip dediğiniz araç zaten Citroen Ami ve yollarda. Gerçekten komiksiniz" notuyla tepki gösterdi. 

ALAY KONUSU OLDU

Haberin Devamı

Sosyal medya kullanıcıları bir çok tanınmış markanın logosonu kapatıp, Martı logosu monte ederek "İşte Martı'nın ürettiği yerli ve milli araba" notuyla dalga geçerken, bir kullanıcı ise Oğuz Alper Öktem'in paylaştığı fotoğrafta silmeyi unuttuğu 'AMİ' yazısına dikkat çekip, "Usta tam şuradaki yazıyı da silerseniz tam prototip olacak" notunu düştü. 

Sonraki Haber