Mucize Doktor 35. bölüm izle 29 Ekim 2020

Perşembe günlerinin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor 29 Ekim 2020 tarihli 35. Bölüm yine duygu dolu yine heyecanlı. İlk sezondan bu yana iddiasını sürdüren Mucize Doktor 35. Bölüm de yayınlandı. İşte Mucize Doktor 35. Bölüm izleyebileceğiniz video linki.

FOX ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 35. Bölüm yine duygu ve heyecan dolu. Nazlı’nın zaten bitmeyen dertlerine bir yenisi daha ekleniyor. Nazlı’nın uzun yıllardır görmediği babası bir sağlık problemi sebebiyle bir anda Berhayat Hastanesi yani Nazlı’nın çalıştığı hastaneye çıkagelir.

Ali doktor ise Nazlı’nın babasının geçirdiği rahatsızlığın sebebini Nazlı’ya bir şekilde söylüyor.

Hastanede yapılan tüm tetkikler sonucu Nazlı’nın babasının doku zedelenmesi ve yetersiz beslenme sonucu hastalanmasının yanı sıra, Mucize Doktor 35. bölüm Nazlı için kötü bir  habere daha sahne oluyor. Nazlı, babasının bir evi olmadığını ve yaşamını sokaklarda geçirdiğini öğrenince yüreği sızlıyor.

Nazlı babasını bağışlamak istiyor ama…

Haberin Devamı

Nazlı, Ali Vefa ile konuşur babasını bağışmaka istediğini söyler ama aynı zamanda babasını bağışlamaktan duyduğu korkuyu da açıkça Ali Vefa ile paylaşır.

Mucize Doktor 35. bölümde Nazlı’nın ağlayarak babası için Ali Vefa’ya “Ayıkken kahraman, sarhoşken canavar” diyen Nazlı’ya karşılık Ali Vefa ise “Ya gerçekten değiştiyse bir düşün” deyip umutlandırıyor.

İşte Mucize Doktor 35. bölüm yani 29 Ekim 2020 tarihli bölümü TIKLAYINIZ

Sonraki Haber