Okan Bayülgen'in 'eski kocalarını görsen hatırlar mısın?' sorusuna Seda Sayan bakın ne yanıt verdi

tv100'de ekrana gelen Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Seda Sayan, Okan Bayülgen'in 'eski kocalarını görsen hatırlar mısın?' sorusuna "O kadar hatırlamayacağım kadar evlilik yapmadım. Valla ben bakıyorum oyuncular haftada bir sevgili yapıyorlar" yanıtını verdi.

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları şarkıcı Seda Sayan, oyuncu Selen Uçer, oyuncu Deniz Işın, oyuncu Elit Andaç Çam, bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, profesyonel rüzgâr sörfçüsü ve oyuncu Çağla Kubat, yazar ve sunucu Esra Ezmeci, Sena (Paptircem), Youtuber Nazlı Baç konuk oldu. 

"O kadar hatırlamayacağım kadar evlilik yapmadım"
Büyük bir aileye baktığını ifade eden Seda Sayan yıllar içinde bunu kabullendiğini belirterek “Diyorsun ki ‘Bunun için görevli geldin, şikayet etsen de bir işe yaramıyor” dedi. Bayülgen’in “Bazen eski kocalarından birini görsen hatırlar mısın?” sorusuna Seda Sayan “O kadar hatırlamayacağım kadar evlilik yapmadım. Valla ben bakıyorum oyuncular haftada bir sevgili yapıyorlar. Benim hatam evlenmek. Ben galiba flört etmeyi bilmiyorum, evlenip flört ediyorum” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber