Şahan Gökbakar çağımızın Kemal Sunal'ı mı? Bu benzetmeye ne dedi?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, meslektaşı Murat Cemcir’in kendisini Kemal Sunal’a benzetmesi hakkında hangi yorumu yaptı?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın 40 milyonun üstünde kişiyi sinema salonlarına çeken fenomen film serisi “Recep İvedik”in 7.’si dünyaca ünlü dijital bir platformda seyirciyle buluştu. Merakla beklenen filmin galası geçen perşembe Levent’te yapıldı. Filmin galasına katılan ünlü komedyen Murat Cemcir, Şahan Gökbakar’ı çağımızın Kemal Sunal’ı olarak gördüğünü söyledi.

Cemcir’e “Recep İvedik”in seyirci rekorunu kıracak film çıkar mı?” diye soruldu.

Murat Cemcir, birlikte birçok proje yaptığı ortağı Ahmet kural’la küstükleri iddiasını yalanladı.

Cemcir, yakında nikah masasına oturma planları yapan Ahmet Kural’ın Avukat Çağla Gizem Çelik’le ilişkisini de uzaktan gıptayla izlediğini belirtti.

Haberin Devamı

Şahan Gökbakar’a galada eşi Selin Gökbakar da eşlik etti.

Gökbakar, filmde Avukat Büşra Altın karakterine hayat veren Öznur Serçeler’in uzun kuyruklu elbisesini diline doladı.

Şahan Gökbakar, filmin Ayvalık’ta geçen çekim sürecini anlattı.

Gökbakar’a filmini neden bu kez dijital platformda yayınladığı soruldu. Ünlü komedyen bu soruya sosyal medya sayfasından “Bence dijital platform olması bu dönemde seyircimiz için daha iyi... Bir bilet minimum 50 tl, 4 kişi gitsen 200 tl... Yoluydu yediğin içtiğindi 300 - 500 tl... Sadece bir kere izleyeceksin. Aşağı yukarı bu paraya bir yıl boyunca abonesi olup istediğin kadar, istediğin kişilerle “Recep7” izleyebilirsin” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Şahan Gökbakar’a meslektaşı Murat Cemcir’in kendisini Kemal Sunal benzettiği hatırlatıldı.

Galanın ünlü misafirleri arasında yer alan Mahsun Kırmızıgül, Şahan Gökbakar’ı övdü.

Artık yapımcı ve yönetmenlerin dijital platformlara kaydığına dikkat çeken Kırmızıgül yeni filmi “Prestij Meselesi”nin 3 Şubat’ta sinemalarda olacağını hatırlattı.

Kırmızıgül sinema bilet fiyatlarının çok yüksek olmadığını da savundu.

Sonraki Haber