Eline bıçak aldı, sokak sokak dolaştı!

Şişli'de gece yarısı eline aldığı bıçakla park halindeki otomobillerin lastiklerini kesti. Bazı otomobilleri de kundaklayarak kullanılamaz hale getiren zanlı yakalandı. Yakalanan şahsın lastikleri kesme anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Şişli'de yaşanan olayda, sabah saat 05:00 sokakta elleri cebinde yürüyen bir kişi sokak aralarında dolaşan kişi önce etrafı kolaçan etti.

Kimsenin olmadığından emin olunca cebindeki bıçağı çıkarttı. Rahat tavırlarla park halindeki otomobillerin yanından yürüdü. Ancak yanından geçtiği her arabanın lastiğini kesmeden bırakmadı. Bir gecede 11 otomobil lastiğini kesti.

Bazı otomobilleri ise kundaklayarak kullanılmaz hale getirdi. Yapılan şikayetler üzerine polis olay yerindeki tüm kameraları inceledi. Polis farklı sokaklardan alınan kameraları günlerce izledi, zanlıyı aradı. Polis zanlının 46 yaşında ki Ömür A. olduğunu belirledi.

Kimliği tespit edilen zanlı saklandığı evde polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Evde yapılan aramalarda ise otomobil lastiklerini kesmekte kullandığı sustalı tabir edilen bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan Ömür A.'nın tehdit ve hakaret suçlarından sabıkası olduğu belirlendi.