Değişimiyle herkesi şaşırtmıştı! Bu kadar imkansızlık içinde nasıl estetik yaptırdığını açıkladı

İmkansızlıklar içinde çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Değişimiyle herkesi şaşırtan Duymaz, nasıl estetik yaptırdığını açıkladı.

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına sosyal medyada yaptığı yemek videoları ile fenomen haline gelen Taha Duymaz konuk oldu. Estetik yaptıran Duymaz, Çağlayan'a yaptığı açıklamada kazancına dair net bir şey söylemezken estetiklerini ise ücretsiz yaptırdığını açıkladı.

 Estetik yaptırarak bambaşka biri oldu

Instagram, TikTok ve YouTube platformlarında milyonlarca takipçisi bulunan Taha Duymaz kısıtlı imkanlarıyla yaptığı yemek videolarıyla tanındı. Maddi imkansızlıklardan dolayı 4. sınıfa kadar okuyan fenomen yemek videoları ile tanındıktan sonra estetik yaptırarak bambaşka biri oldu.

Kazancını açık açık söyledi

Haberin Devamı

Çağlayan genç fenomene "Para kazanıyor musun YouTube'tan?" diye sordu. Ünlü fenomen ise "Kazanıyorum ama yetmiyor, ekonomi bu kadar kötüyken çok zor. Bir yemek malzemesi 400-500 TL. Zaten benim kazancım ekrandan 3 bin-4 bin TL" dedi.

Armağan Çağlayan bunun üzerine "Bu kadar maddi imkansızlıklar içinde estetikleri nasıl yaptırdınız?" diye sordu.

 Taha Duymaz ise bu konuda şunları söyledi: "Doğru olur mu söylemem, bir arkadaşım vardı o aradı; nefes alamıyorum diye paylaşım yapmıştın, bir arkadaşım var o burnundaki eti alabilir dedi. Sağ olsun o yaptı. Kulağımı da o yaptı. Yalan söylemek istemiyorum vermedim para. Reklamdan ziyade doktorla aramdaki samimiyetten kaynaklı." Duymaz kendisine markalardan teklif alamadığını da ifade etti.

Sonraki Haber