Torba yasa Meclis'ten geçti mi? 2023 Torba yasa maddeleri neler, içeriği ne? Ev hanımlarına emeklilik, faizsiz evlilik kredisi kararlarında son durum!

Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaş, torba kanun maddelerini ve ne zaman yürürlüğe gireceği merak ediyor. Torba kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda değerlendirildikten sonra Meclis'ten geçecek. Ev hanımlarına emeklilik, faizsiz evlilik kredisi, Aile ve Gençlik Bankası gibi konuların netlik kazanması bekleniyor. Peki, Torba yasa Meclis'ten geçti mi? 2023 Torba yasa maddeleri neler, içeriği ne? Gözler Resmi Gazete'de!

''Torba yasa Meclis'ten geçti mi?'' sorusu, Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaşın gündem maddeleri arasında yer alıyor. Torba kanun teklifinin 16 Ekim saat 17.00'a kadar muhalefet şerhlerine verilmesine ve TBMM Genel Kurulu’nda değerlendirilmesi kararı alınmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu emeklilere ek 5 bin TL ödemesi TBMM Genel Kurulu'nda görüşülerek torba yasaya eklenmişti. Vatandaşlar, ''Torba yasa ne zaman çıkacak?'' sorusuna yanıt arıyor. Yeni evlenecek çiftler de faizsiz kredi uygulaması da geçtiğimiz gün Meclis'ten geçti. İşte, Torba yasa maddeleri ve konuyla ilgili tüm ayrıntılar...