Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın 14 yıllık ilişkisini annesi Leman Sam anlattı

“Yasak Elma” dizisinin Ender’i Şevval Sam, bayramın 2. günü annesi usta şarkıcı Leman Sam’ı ziyarete gitti. Güzel oyuncu çıkışta bayram mesajı vermeyi ihmal etmedi.

This browser does not support the video element.

Hayvansever kimliğiyle tanınan Leman Sam, kızını yolcu ettikten sonra oyuncu Alper Saldıran’la ayak üstü sohbet etti. Ünlü yorumcu, kendisinden bayram harçlığı isteyen Saldıran’la şakalaştı. 69 yaşındaki Leman Sam, korona virüs aşılarını yaptırdığını söyledi.

Alper Saldıran, “Doktor aşkla yeniden başla” adlı programın sunuculuğunu yapan medyatik bir karaktere hayat verdiği yeni dizisi “Aşkın Tarifi”ni anlattı.

Leman Sam, özel hayatının merkezinde hayvanlar ve bitkilerin olduğunu belitti. Sam, “Sadakatsiz” dizisinde Selçuk karakterine hayat veren torunu Tarık Emir Tekin’in model sevgilisi Sofya ile 7 yıldır mutlu bir ilişkisi olduğuna dikkat çekti.

Usta sanatçı, 14 yıldır müzisyen Sarp Maden’le aşk yaşayan kızı Şevval Sam’ın özel hayatına ise hiç karışmadığını vurguladı. Leman Sam röportaj sırasında cihangir sokaklarında spor arabasıyla hız yapan gençlerin neden olduğu gürültü kirliliğinden rahatsız oldu. Sam, kızının Sarp Maden’le ilişkisinin yıllardır çok güzel gittiğini de sözlerine ekledi.