Yolcu otobüsünde otomatik silahlarla yakalanan 2 genç tutuklandı!

Kütahya'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve Kom Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, İstanbul-Antalya seferini yapan yolcu otobüsü Kütahya çevre yolunda durduruldu. Otobüsteki 22 yaşındaki S.Ö. ve 24 yaşındaki M.Ö.'ye ait 2 adet tabanca, bunlara ait 2 adet şarjör, 1 adet otomatik vahim silah, buna ait 1 adet şarjör, 2 adet çelik yelek ve 119 adet fişek ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alınarak, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Kütahya'da durdurulan yolcu otobüsünde valizlerinde ve üst aramalarında otomatik silah ile tabanca ve çelik yelekler ele geçirilen 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve Kom Şube Müdürlüğü ekiplerinin müşterek çalışması sonucu İstanbul-Antalya seferini yapan yolcu otobüsü çevre yolunda durduruldu. Otobüsteki S.Ö. (22) ve M.Ö’ye (24) isimli şahısların yapılan üst ve valiz aramalarında, 2 adet tabanca, bunlara ait 2 adet şarjör, 1 adet otomatik vahim silah, buna ait 1 adet şarjör, 2 adet çelik yelek ve 119 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sonraki Haber