Anlık mesajlaşmaya yepyeni bir boyut getirebilir! iPhone kullanıcıları bu özelliği sevecek

Teknolojinin geldiği nokta, kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Teknoloji devi Apple'ın üzerinde çalıştığı son güncelleme iMessage özelliğine bambaşka bir boyut kazandırırken kullanıcılara da yepyeni bir deneyim fırsatı sunacak. Artık atılan mesajlar, gönderen kişinin sesiyle seslendirilebilecek.

Anlık mesajlaşmaya yepyeni bir boyut getirebilir! iPhone kullanıcıları bu özelliği sevecek

Apple, her yıl merakla beklenen iPhone modelleriyle ve güncellemeleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Dünyaca ünlü teknoloji devi şirket, bu kez de anlık mesajlaşma servisi olan iMessage için yapacakları güncelleme için çalışmalara başladığını duyurdu. Özelliği şimdiden duyan iPhone kullanıcıları, özelliğin ne zaman geleceğini merakla bekliyor. 

Anlık mesajlaşmaya yepyeni bir boyut getirebilir! iPhone kullanıcıları bu özelliği sevecek - Resim : 1

MESAJLAR GÖNDERENİN SESİYLE DİNLENECEK

Apple, yeni özellik için patent başvurusu yaptığını duyurdu. Anlık mesajlaşma servisi iMessage’e eklenebilecek yeni özellik ile kullanıcıların mesajları gönderen kişinin sesinden dinlemesine olanak tanınabilecek. 

Anlık mesajlaşmaya yepyeni bir boyut getirebilir! iPhone kullanıcıları bu özelliği sevecek - Resim : 2

İŞTE ÖZELLİĞİN DETAYLARI

iPhone kullanıcılarına sunulması planlanan yeni özellikle birlikte,  bir kullanıcı mesaj gönderdiğinde bir ses dosyasını mesaja ekleyebilecek. Bu şekilde de mesajı alan kişi, isterse gönderen kişinin sesinden bu mesajı dinleyebilecek. Patentten gelen görüntüde, iMessage’taki sohbetin üst kısmında mesajı sesli bir şekilde eklenebileceği ve dinlenebileceği görülebiliyor.

Anlık mesajlaşmaya yepyeni bir boyut getirebilir! iPhone kullanıcıları bu özelliği sevecek - Resim : 3

"SENİ SEVİYORUM" MESAJINI SEVGİLİNİN SESİNDEN DİNLEMEK MÜMKÜN 

Bu özellik ile birlikte kullanıcıların kişiselleştirilmiş bir mesajlaşma deneyimi yaşamaları amaçlanıyor. Örneğin bir çift, birbirlerini sevdiklerini söyledikleri mesajları kendi sesleriyle birlikte dinleyebilir. Ancak henüz patent aşamasında olan bu özellik, belki de hiç hayata geçemeyebilir. 

Kaynak: Webtekno