Antalya, Mersin, İzmir, Balıkesir ve Çanakkale'ye tüm dünya pür dikkat kesildi. Tüm gücünü alıp resmen komşumuzu yok edecek. Tarihi felaket kapıda

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'nin komşusu Yunanistan hakkında felaket bir haber verildi. Ege ve Akdeniz adeta tüm suyunu alıp Yunanistan'a boşaltacak. Tarihi bir felaket gelebilir. Dünyanın gözü Antalya, Mersin, İzmir, Balıkesir ve Çanakkale kıyılarına çevrildi.

Antalya, Mersin, İzmir, Balıkesir ve Çanakkale'ye tüm dünya pür dikkat kesildi. Tüm gücünü alıp resmen komşumuzu yok edecek. Tarihi felaket kapıda

Türkiye'nin de içerisinde bulunduğu Akdeniz ve Ege coğrafyası artık yavaş yavaş kış aylarına girmeye hazırlanıyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından da Ege ve Akdeniz'in hava durumuna yönelik bilgilendirmeler yapılmaya başladı. Önümüzdeki saatlerde ise Türkiye'nin komşuları arasında yer alan Yunanistan'ı büyük bir felaket bekliyor. 

"2 YILLIK YAĞIŞ 48 SAATTE DÜŞEBİLİR"

Hava Forum tarafından ciddi konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"İstanbul'a 2 yılda yağan toplam yağmur, 48 saatte Yunanistan'a yağabilir. Metrekareye 2 ton yağış düşebilir. Çok tehlikeli, ağır sel riski var.

TARİHİ BİR FELAKET GELEBİLİR

Ege ve Akdeniz deniz suyunu adeta alıp Yunanistan'ın üzerine boşaltacak. Tahminler bu yönde... Komşu Yunanistan'ı yakın takibe aldık..." 

Diğer yandan Yunanistan'da tarihi bir felaket gelebilir. Tarihi bir felaket gelebilir. Dünyanın gözü Antalya, Mersin, İzmir, Balıkesir ve Çanakkale kıyılarına çevrildi. 

Antalya, Mersin, İzmir, Balıkesir ve Çanakkale'ye tüm dünya pür dikkat kesildi. Tüm gücünü alıp resmen komşumuzu yok edecek. Tarihi felaket kapıda - Resim : 1