Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal 'bu bir rekor' diyerek açıkladı: Üst üstte 7. kez çevre ödülü aldık

tv100 Ana Haber programına konuk olan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede bulunan mavi bayraklı plajlarla ilgili "Üst üstte 7. kez çevre ödülü aldık, bu bir rekor" dedi.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tv100 Ana Haber programına konuk oldu. Başkan Uysal, "Ekonomik krize rağmen, ekonomik sıkıntılara rağmen pandemi sonrasında insanlarımız bayramlarda tatil yapmak isteyeceklerdir. Tatile gitmek isteyen vatandaş sayısı oldukça yüksek olacaktır. Muratpaşa olarak çok geniş bir yatak kapasitesine sahibiz. Tatil yapacak bütün vatandaşlarımızı Kaleiçi’ne, butik otellerimizin bulunduğu Lara semtine, merkezdeki bölgelerimize bekleriz." dedi.

"Üst üstte 7. kez çevre ödülü aldık, bu bir rekor"
Muratpaşa'daki plajlarla ilgili bilgi veren Başkan Uysal "Belediyemizin uhdesinde 5 adet mavi bayraklı plajımız var. Kapasiteleri oldukça iyi durumda. Her yıl mavi bayrak şartları düzenleniyor. Üst üstte 7. kez çevre ödülü aldık, bu bir rekor.  Plajlarımızın yanında belediye kafelerimiz var. İnsanlarımız çok hesaplı fiyatlara faydalanabilir. Plajlarımız zaten ücretsiz, şemsiye ve şezlong oldukça hesaplı. İnternetten hangi plajımızda nasıl bir doluluk oranı var, komşularımız görebiliyorlar. " ifadelerini kullandı.