"Artık göğüslerimi beğeniyorum" itirafıyla gündem olmuştu: Sydney Sweeney'in kırmızı halı şıklığı çok konuşuldu

Emmy ödüllü Euphoria dizisinin Sydney Sweeney'i yaptığı son açıklamadaki, "Lisedeyken göğüslerimin büyüklüğünden rahatsız olurdum, estetik yaptıracağımı söylediğimde annem 'Sakın yapma' demişti. Onu dinlediğim için çok memnunum. Artık göğüslerimi beğeniyorum." sözleriyle dikkat çekmişti. Sweeney katıldığı ödül törenindeki iddialı elbisesiyle yine dikkatleri üzerine çekti.

"Artık göğüslerimi beğeniyorum" itirafıyla gündem olmuştu: Sydney Sweeney'in kırmızı halı şıklığı çok konuşuldu

Emmy Ödüllü 'Euphoria' dizisinin 26 yaşındaki yıldızı Sydney Sweeney katıldığı ödül gecesinde oldukça çekiciydi.

26 yaşındaki Sydney Sweeney, kırmızı derin göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çekti. Euphoria yıldızının tarzı hayranlarından tam not aldı.

"Artık göğüslerimi beğeniyorum" itirafıyla gündem olmuştu: Sydney Sweeney'in kırmızı halı şıklığı çok konuşuldu - Resim : 1

Güzel oyuncu, lise yılları boyunca göğüsleri 'büyük' olduğu için özgüvensiz hissettiğini ve göğüs küçültme ameliyatı olmayı hayal ettiğini açıklamıştı.

"Lisedeyken göğüslerimin büyüklüğünden rahatsız olurdum ve 18 yaşıma geldiğimde küçültmek için göğüs estetiği yaptıracağımı söylerdim" diyen ünlü isim, şöyle devam etmişti:

"Artık göğüslerimi beğeniyorum" itirafıyla gündem olmuştu: Sydney Sweeney'in kırmızı halı şıklığı çok konuşuldu - Resim : 2

"Ama annem bana 'Sakın yapma. Üniversitede pişman olursun' dedi. Onu dinleyip ameliyat olmadığım için çok memnunum. Artık göğüslerimi beğeniyorum."