Aşkın gezegeni Venüs Akrep burcuna geçti! Bu dönemde başlayan ilişkilerde neler yaşanabilir?

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta aşkın, uyumun, güzelliğin ve paranın gezegeni olan Venüs, Akrep burcuna geçiş yapacak ve 16 Kasım’a kadar da Akrep burcunda kalacak. Venüs’ün Akrep burcundaki seyahati boyunca, aşka olan bakış açımız oldukça gizemli ve derin bir konu haline gelecektir.

Aşkı en derinlerde yaşamaya başlarken ve partnerlerimizin en derin yönlerini keşfetme arzumuz artarken, bu dönem içerisinde başlayan ilişkilerde tutku, kıskançlık, derin paylaşımlar ve cinsellik oldukça önemli olacaktır.

İkili ilişkilerimizde sahiplenme, derinden bağlanma ve güven sorunları ile muhatap olacağımız bir dönem içerisine gireceğiz. İlişkilerde kaybetme korkumuz biraz daha ön plana çıkacağı için, karşımızdaki insanlara karşı daha şüpheci ve takıntılı tavırlar sergilemekten uzak durmamız bizler için faydalı olacaktır.

Global bazda ise, yeraltı kaynakları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Arkeolojik kazılardan ortaya çıkan değerli parçalar gündemimizi meşgul edebilir. Petrol fiyatlarına yeni düzenlemeler yapılması söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra, kadınları ilgilendiren konuların gündeme gelmesi, kadın haklarını ilgilendiren konularda yeni kararların alınması söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, ortak gelir ve kazanımlarınızda artışlar yaşanabilir. Partnerinizin finansal konularında sürpriz, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras, borç ve kredi gibi konularınız varsa bu alanlarda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım amaçlı veya borçlarınızın düzenlenmesi adına kredi başvurularınız olumlu sonuçlanabilir. Aşk hayatınızda krizli konular ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bekar olan Koç burçları ise, derinden bağlanabilecekleri tutkulu bir ilişkiye başlayabilirler.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili sürpriz, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. İlişkinizde daha derin paylaşımlar yapabilir ve partnerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olan Boğa burçları ise, bu dönem içerisinde yeni ve ciddi bir ilişkiye başlama kararı alabilirler. Aynı zamanda kardeşleriniz veya yakın çevreniz ile gelir elde edebileceğiniz ortaklı işlere başlama kararı da alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız ve günlük rutinlerinizde değişimler yaşayabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda yeni ve güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir dönem içine gireceksiniz. Günlük rutinlerinizi değiştirebilir, iş çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Ayrıca evcil hayvan sahiplenmek isteyen İkizler burçlarını gökyüzü destekliyor olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, bekar olan Yengeç burçları bu dönem içerisinde tutkulu ve derin paylaşımlar yapabileceği bir partner ile ilişkiye başlayabilirler. İlişkisi devam eden Yengeç burçları ise, aşk hayatlarında daha tutkulu ve yoğun paylaşımlar yapabilecekleri bir döneme gireceklerdir. Çocuk sahibi olmak isteyen Yengeç burçlarını da gökyüzü bu dönem oldukça destekliyor olacaktır. Ayrıca yatırım ve borsa gibi konulardan gelir elde edebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz.
 
Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, aile yaşantınız, ebeveynleriniz ve evinizi ilgilendiren konularınız ön plana çıkacaktır. Evinizde ve aileniz ile birlikte daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Ayrıca ailenizin aracılığı ile tanıştığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Yeni anlaşmalara ve projelere imza atabilirsiniz. Yeni eğitimler alabilir ve bolca seyahat programı yapabilirsiniz. Ayrıca yakın çevreniz, eğitim hayatınız veya seyahatler yolu ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, maddi gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir. Miras yoluyla veya yatırımlarınızda gelirler elde edebilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçeceğiniz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Estetik operasyon yaptırmak isteyen Terazi burçlarını da gökyüzü bu dönem oldukça destekliyor olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içerisine gireceksiniz. Çekiciliğiniz oldukça artarken, fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Hem finansal açıdan hem de ikili ilişkiler açısından güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönem sizler bekliyor olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, ilişkiler ve finansal konularınızda biraz geri planda kalmak istediğiniz bir döneme gireceksiniz. İkili ilişkilerinizi gözlerden uzak yaşamak isteyebilirsiniz. Sağlığınızı ve partnerinizin iş hayatını ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir ve bir kadının manevi desteğini alabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, sosyal çevrenizden tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda hayalini kurduğunuz, yapmak istediğiniz fikir ve projeler için harekete geçebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir döneme gireceksiniz. Bu süreç içerisinde kariyer hayatınızda adınızı duyurabilir, yeni iş anlaşmaları yapabilir ve kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Kariyer planlamanızda bir kadının veya annenizin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuksal konularınız ve yaptığınız akademik çalışmalar ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa sizin adınıza olumlu sonuçlanabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir, yurt dışı seyahat programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda yaptığınız işler ile adınızı sosyal medyada duyurabilirsiniz.